Jazyk na smetaně s nivou
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 5 693 kJ / 1 361 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 23,19 g |
Tuky | 124,27 g |
Vláknina | 2,75 g |
Cholesterol | 195 mg |
Sodík | 2,69 g |
Sůl | 6,70 g |
Sacharidy | 36,01 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Něco malinko podobného jsem kdysi četla na nějakém portále, že toto jídlo vyšlo jako vítěz v nějaké kulinářské soutěži v Č.Budějovicích.
Zasloužilo si to, já už to vařím takhle předělané po několikáté a troufám si říct, že je to lepší(i levnější), než svíčková!
Ze zbytku vývaru je výborná polévka!
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
17. 2. 2020 16:29
patslad: Patriku děkuji, fakt jsi mě potěšil, že chunalo
17. 2. 2020 13:49
Bylo to vynikající, děkuji za tento recept. Akorát jsem musel improvizovat - omylem jsem si při nákupu s dovozem domů objednal ne smetanu, ale smetanový pribináček (včetně zakysané varianty). Zjistil jsem to až při vaření: ze zoufalství jsem zariskoval a použil je - a vyšlo to... Bylo to fantastické a nebylo třeba zahušťovat.
11. 9. 2009 15:23
Bibi,já jsem technický antitalent a diletant,já fotit vůbec neumím a co hůř-nemám ani foťákjen v mobilu a vůbec nevím,jak bych ty fotky z toho mobilu dostala sem..jak říkám,jsem fotoblbkaale zase mám jiné přednosti-ráda vařímtak zase někdy-kolegyňkona kterém oddělení pracuješ
11. 9. 2009 11:32
Rebeko, kolegyně-sestřičko, to jsi mě potěšila moc, že jsi to vyzkoušela a jak čtu, pochutnali jste siZrovna jsem vyndala jazyky z mrazáku a tak zase budu něco vymýšlet, ale až na zítra. Tak díky za vyzkoušení ,za bod a ještě jsi mohla přidat fotičku
11. 9. 2009 10:58
Bibi,právě jsem dovařila,je opravdu vynikajícímarmeládky jsem dala kapku víc-lžičku marmelády z černého rybízu a dvě lžičky "rybíz alá brusinky",doladila jsem dle dop.chutě-pár kapek citronu,malinko dosladila-nevěděla jsem,jaká má být výsledná chuťnicméně je to naprosto mňamozní,výborné,jedinečnéděkuji,ukládám a určitě zopakuju..a bodík pro tebe
25. 8. 2009 17:07
Bibi, omáčka vypadá teda mňamózně
25. 8. 2009 17:05
Jani, to je taťkova porce, já chvátala s focením od rozdělané práce a pozorještě si přidaldoufám, že zbyde na zítraa dík, že se vám to líbí
25. 8. 2009 16:51
Bibinko, to je přímo odporně dobré už při čtení
25. 8. 2009 15:33
Bibi, ty si pořiď větší talíře! Dala bych si hneeeed!
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hovězí žebra s BBQ omáčkou
Přidáno před 4 hodinami
Kulajda podle Radka Davida
Přidáno před 4 hodinami
Červená řepa s fenyklem - salát
Přidáno před 5 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
Přidáno před 6 hodinami
Francouzské řízečky
Přidáno před 12 hodinami
Palačinkové rolky
Přidáno před 14 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí miniřízečky
Libca1954 uvařila před 2 hodinami
Pohanková kaše se skořicí
gedzitka uvařila před 3 hodinami
Čočková polévka
1Marketa2 uvařil před 3 hodinami
Medvědí máslo
Merylas uvařil před 3 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
MartinaKucharka uvařila před 3 hodinami
Jarní bramborový salát
Kanaj uvařila před 3 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem a špenátem
Ryngle uvařila před 4 hodinami
Jogurtová bublanina (bez mouky)
Kaca_ uvařila před 4 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
VencaUplotny uvařil před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak na domácí křupavé cini minis z tortilly: Snadná a rychlá snídaně voní skořicí a připravená je v cukuletu
Jak udělat z libečku „maggi“? Kromě svazku aromatické bylinky stačí jen voda, sůl a olej a postup, který zvládne každý
Jeden dort pro dva oslavence a přesto má každý svůj vlastní. Poradíme, jak na to
Další recepty
Tématické fráze: vepřový jazyk na smetaně pokrmy z nivy pokrmy s nivou rybízové pokrmy pokrmy ze zakysané smetany vepřový jazyk na na smetaně videorecept recepty vepřový jazyk na smetaně pokrmy z nivou vareni veprovy jazyk na smetane vepřové jazyky na smetane jazyk recept vepřový jazyk na smetaně recept veproví jazyk recept recepty vepřový jazyk trendy pokrmy a fotky vaření jazyku niva v pokrmech olej na včelí píchnutí pokrmy ze zakysane smetan vepřové srdce recept
Suroviny: jazyk vepřový, slanina anglická, smetana zakysaná, smetana sladká, vývar, marmeláda rybízová, sýr niva, tymián, koření oregáno, rozmarýn, pepř, solamyl, olej, sýr niva
Jazyk na smetaně s nivou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pQjr
9 názorů