Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jazyk na smetaně s nivou

Hodnocení receptu je 4,5 (13×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

25. 8. 2009 14:21

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie5 693 kJ / 1 361 kcal
Bílkoviny23,19 g
Tuky124,27 g
Vláknina2,75 g
Cholesterol 195 mg
Sodík 2,69 g
Sůl6,70 g
Sacharidy36,01 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Něco malinko podobného jsem kdysi četla na nějakém portále, že toto jídlo vyšlo jako vítěz v nějaké kulinářské soutěži v Č.Budějovicích.

Zasloužilo si to, já už to vařím takhle předělané po několikáté a troufám si říct, že je to lepší(i levnější), než svíčková!

Ze zbytku vývaru je výborná polévka!

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Bibinka Bibinka

17. 2. 2020 16:29

patslad: Patriku děkuji, fakt jsi mě potěšil, že chunalo :yes:

patslad

17. 2. 2020 13:49

Bylo to vynikající, děkuji za tento recept. :yes: Akorát jsem musel improvizovat - omylem jsem si při nákupu s dovozem domů objednal ne smetanu, ale smetanový pribináček (včetně zakysané varianty). Zjistil jsem to až při vaření: ze zoufalství jsem zariskoval a použil je - a vyšlo to... Bylo to fantastické a nebylo třeba zahušťovat.

rebeka rebeka

11. 9. 2009 15:23

Bibi,já jsem technický antitalent a diletant,já fotit vůbec neumím a co hůř-nemám ani foťák;-(jen v mobilu a vůbec nevím,jak bych ty fotky z toho mobilu dostala sem..jak říkám,jsem fotoblbka:-(ale zase mám jiné přednosti-ráda vařím;-)tak zase někdy-kolegyňko:-Dna kterém oddělení pracuješ:-?

Bibinka Bibinka

11. 9. 2009 11:32

Rebeko, kolegyně-sestřičko, to jsi mě potěšila moc, že jsi to vyzkoušela a jak čtu, pochutnali jste si:-pZrovna jsem vyndala jazyky z mrazáku a tak zase budu něco vymýšlet, ale až na zítra. Tak díky za vyzkoušení ,za bod a ještě jsi mohla přidat fotičku;-)

rebeka rebeka

11. 9. 2009 10:58

Bibi,právě jsem dovařila,je opravdu vynikající:-pmarmeládky jsem dala kapku víc-lžičku marmelády z černého rybízu a dvě lžičky "rybíz alá brusinky",doladila jsem dle dop.chutě-pár kapek citronu,malinko dosladila-nevěděla jsem,jaká má být výsledná chuť:-Onicméně je to naprosto mňamozní,výborné,jedinečné:-):-!:yes::yes:děkuji,ukládám a určitě zopakuju;-)..a bodík pro tebe:-D

Marta Marta

25. 8. 2009 17:07

Bibi, omáčka vypadá teda mňamózně:-p:yes:

Bibinka Bibinka

25. 8. 2009 17:05

Jani, to je taťkova porce, já chvátala s focením od rozdělané práce a pozor:-!ještě si přidal;-)doufám, že zbyde na zítra:-Da dík, že se vám to líbí;-)

spagetka spagetka

25. 8. 2009 16:51

Bibinko, to je přímo odporně dobré už při čtení :-D;-):-p:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

25. 8. 2009 15:33

Bibi, ty si pořiď větší talíře!:-D:-)) Dala bych si hneeeed!:-p:-p:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: vepřový jazyk na smetaně pokrmy z nivy pokrmy s nivou rybízové pokrmy pokrmy ze zakysané smetany vepřový jazyk na na smetaně videorecept recepty vepřový jazyk na smetaně pokrmy z nivou vareni veprovy jazyk na smetane vepřové jazyky na smetane jazyk recept vepřový jazyk na smetaně recept veproví jazyk recept recepty vepřový jazyk trendy pokrmy a fotky vaření jazyku niva v pokrmech olej na včelí píchnutí pokrmy ze zakysane smetan vepřové srdce recept

Suroviny: jazyk vepřový, slanina anglická, smetana zakysaná, smetana sladká, vývar, marmeláda rybízová, sýr niva, tymián, koření oregáno, rozmarýn, pepř, solamyl, olej, sýr niva

TopRecepty.cz

Jazyk na smetaně s nivou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pQjr