Koláč z kynutého těsta s revení
Řapíky listů reveně kadeřavé známe pod názvem rebarbora a používáme je do moučníků, knedlíků a zavařenin. Tentokrát z nich připravíme kynutý koláč posypaný drobenkou, kterou ochutíme trochou skořice.
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Koláč z kynutého těsta s revení
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PJ6
Moje poznámka
Koláč z kynutého těsta s revení
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PJ6
Nejnovější recepty
Těstoviny zapečené s brokolicí a šunkou
Přidáno před 1 hodinou
Kapustová polévka s houbami
Přidáno před 3 hodinami
Pomazánka z pečeného česneku a špetky parmazánu
Přidáno před 6 hodinami
Boloňská čočková omáčka
Přidáno před 6 hodinami
Domácí qurrito z HF
Přidáno před 8 hodinami
Kari korma
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cop s jablečno-kokosovou náplní
Wanilor před 31 minutami
Maminčiny palačinky
kimlo před 48 minutami
Jablkové hrnkové lívanečky
Kristina1 před 55 minutami
Polévka šup-šup
Danulka52 před 2 hodinami
Nálev na červenou řepu
Kajabova před 2 hodinami
Nakládané vepřové řízky
Danulka52 před 3 hodinami
Pikantní rajčatová polévka s fazolemi
Verunkavh před 3 hodinami
Krkovice na houbách a kapiích
jarmila58 před 3 hodinami
Bramborovo-kuřecí špízy z horkovzdušné fritézy
Danulka52 před 4 hodinami
Čokoládovo-banánové muffiny
Andyzvesnice před 5 hodinami
Tématické fráze:
kynutý koláč,
kynuté koláče,
kynutý koláč s rebarborou,
kynutý koláč z domácí pekárny,
těsto na koláče z domácí pekárny,
testo na kolac,
kynutý koláč v pekárně,
těsto na koláče z pekárny,
těsto na koláč z domácí pekárny,
recept kynuté koláče,
kynuty kolač jako květina,
kynuty koláč z pekárny,
recepty kynute kolače,
těsto na koláč z pekárny,
testo na kolace,
pletený čokoládový koláč,
kynuty jablečný koláč,
kynutý koláč květina,
domácí koláče kynuté,
kynute kolace z domaci pekarny
Suroviny:
mouka hladká,
droždí čerstvé,
cukr písek,
mléko,
mouka sojová,
vejce,
tuk,
tuk,
rebarbora,
mouka polohrubá,
tuk rostlinný,
cukr písek,
skořice mletá
Komentáře (6)