Koláč z kynutého těsta s revení
Řapíky listů reveně kadeřavé známe pod názvem rebarbora a používáme je do moučníků, knedlíků a zavařenin. Tentokrát z nich připravíme kynutý koláč posypaný drobenkou, kterou ochutíme trochou skořice.
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Koláč z kynutého těsta s revení
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PJ6
Moje poznámka
Koláč z kynutého těsta s revení
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PJ6
Nejnovější recepty
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno před 2 hodinami
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno před 4 hodinami
Litý meruňkový koláč s ostružinami
Přidáno před 4 hodinami
Odlehčená salámová pomazánka
Přidáno před 4 hodinami
Zapečené brambory s vařenými vejci
Přidáno před 4 hodinami
Bramborák s masovou haší
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí stehna pečená na houbové tarhoni v jednom pekáčku
Hankadr před 6 minutami
Maso po Sečuánsku
DagmaRaba před 9 minutami
Bábovka bez vajec
Vladour před 20 minutami
Jogurtový koláč s drobenkou
Noumik před 26 minutami
Klasický rybí salát ze zavináčů
ricci před 1 hodinou
Citronová bábovka
petr.bernatik@centrum.cz před 1 hodinou
Zapečený květák s nivou, vejci a smetanou
Kaill před 5 hodinami
Vepřové maso ve vlastní šťávě
mifor před 18 hodinami
Čokoládová poleva (krém)
panilek před 18 hodinami
Výborná svíčková
Nikki60 před 19 hodinami
Tématické fráze:
kynutý koláč,
kynuté koláče,
kynutý koláč s rebarborou,
kynutý koláč z domácí pekárny,
těsto na koláče z domácí pekárny,
testo na kolac,
kynutý koláč v pekárně,
těsto na koláče z pekárny,
těsto na koláč z domácí pekárny,
recept kynuté koláče,
kynuty kolač jako květina,
kynuty koláč z pekárny,
recepty kynute kolače,
těsto na koláč z pekárny,
testo na kolace,
pletený čokoládový koláč,
kynuty jablečný koláč,
kynutý koláč květina,
domácí koláče kynuté,
kynute kolace z domaci pekarny
Suroviny:
mouka hladká,
droždí čerstvé,
cukr písek,
mléko,
mouka sojová,
vejce,
tuk,
tuk,
rebarbora,
mouka polohrubá,
tuk rostlinný,
cukr písek,
skořice mletá
Komentáře (5)