Koláč z kynutého těsta s revení
Řapíky listů reveně kadeřavé známe pod názvem rebarbora a používáme je do moučníků, knedlíků a zavařenin. Tentokrát z nich připravíme kynutý koláč posypaný drobenkou, kterou ochutíme trochou skořice.
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Koláč z kynutého těsta s revení
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PJ6
Moje poznámka
Koláč z kynutého těsta s revení
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PJ6
Nejnovější recepty
Vosí hnízda s matcha a pistáciovou náplní
Přidáno před 8 hodinami
Ragú z kachních žaludků se slaninou podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 9 hodinami
Vánoční košíčky
Přidáno před 10 hodinami
Ihned vláčné kokosky
Přidáno před 12 hodinami
Domácí čokoláda
Přidáno před 13 hodinami
Křehké krajkové rohlíčky podle Kamily Nývltové
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Karlovarský knedlík
HavranPB před 33 minutami
Vepřové kousky ve smetanovo-hořčičné omáčce
BinaSa před 1 hodinou
Pečená rolka ze slaniny, sýra a mletého masa
PavlaJ před 3 hodinami
Smažený sýr bez smažení
Tonja před 3 hodinami
Pudinkový likér
Merylas před 3 hodinami
Mandlové rohlíčky (výborné)
shabby před 4 hodinami
Segedínský guláš
LucieDos před 4 hodinami
Houbový guláš s klobásou
Sahula před 5 hodinami
Naložená vepřová kotleta
simonadoly před 6 hodinami
Barevná kuřecí čína
lenka.s.r před 6 hodinami
Tématické fráze:
kynutý koláč,
kynuté koláče,
kynutý koláč s rebarborou,
kynutý koláč z domácí pekárny,
těsto na koláče z domácí pekárny,
testo na kolac,
kynutý koláč v pekárně,
těsto na koláče z pekárny,
těsto na koláč z domácí pekárny,
recept kynuté koláče,
kynuty kolač jako květina,
kynuty koláč z pekárny,
recepty kynute kolače,
těsto na koláč z pekárny,
testo na kolace,
pletený čokoládový koláč,
kynuty jablečný koláč,
kynutý koláč květina,
domácí koláče kynuté,
kynute kolace z domaci pekarny
Suroviny:
mouka hladká,
droždí čerstvé,
cukr písek,
mléko,
mouka sojová,
vejce,
tuk,
tuk,
rebarbora,
mouka polohrubá,
tuk rostlinný,
cukr písek,
skořice mletá
Komentáře (6)