Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuřecí steak s kaší a vínovou omáčkou

Kuřecí prsa patří k oblíbeným částem kuřete. Jde o libové maso, které má univerzální využití. Zde je servírováno s bramborovou kaší a vínovou omáčkou s vůní bylinek a česneku.

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 160 min Doba přípravy: 120 min Doba tepelné úpravy: 40 min

160 min (120 min příprava + 40 min tepelná úprava)

2. 10. 2023 17:03

Suroviny pro 2 porce

2 porce

Nutriční hodnoty

Energie12 185 kJ / 2 912 kcal
Bílkoviny181,00 g
Tuky185,00 g
Vláknina14,92 g
Cholesterol 873 mg
Sodík 490 mg
Sůl1,13 g
Sacharidy101,27 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Pokud uděláte brambory na kaši moc brzo, přeceďte je do teplovzdorné mísy a proces šlehání se šlehačkou a máslem proveďte nad vodní lázní. Ale opatrně! :)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

otokramaroto04

2. 10. 2023 18:44

Skvělý recept, moc jsem si pochutnal :-8

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: prsa kuřecí, máslo, vývar masový, česnek, rozmarýn, tymián, paprika, sůl, pepř mletý, koření provensálské, olej olivový, brambory typ c, máslo, smetana, libeček, sůl, víno červené, vývar hovězí, cibule šalotka, česnek, tymián, bobkový list, máslo

TopRecepty.cz

Kuřecí steak s kaší a vínovou omáčkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/zp6Mq