Česnekový pšenično-žitný chléb s cuketou z formy
Chléb velmi výrazně voní po česneku a díky cuketě a sádlu vydrží déle vláčný. Určitě bude chutnat s různými méně výraznými pomazánkami, jako například se sýrovou nebo vajíčkovou. V létě je cuket nadbytek a přidat trochu do slaného pečiva je jednou z možností, jak je zužitkovat.
Suroviny pro 1 kus
1kus
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 231 kJ / 2 445 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 64,52 g |
Tuky | 69,86 g |
Vláknina | 23,11 g |
Cholesterol | 54 mg |
Sodík | 6,42 g |
Sůl | 16,00 g |
Sacharidy | 380,19 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 1. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Česnekový pšenično-žitný chléb s cuketou z formy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o2j0B
Moje poznámka
Česnekový pšenično-žitný chléb s cuketou z formy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o2j0B
Nejnovější recepty
Čokoládové s kytičkou
Přidáno před 4 hodinami
Brambory na smetaně 2
Přidáno před 6 hodinami
Pečená štika s dýní
Přidáno před 10 hodinami
Masové kuličky v zeleninové omáčce s bramborovou kaší
Přidáno před 11 hodinami
Halloweenští duchové s ořechovou náplní
Přidáno před 12 hodinami
Krůtí válečky s mozzarelou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 15 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlý ořechový závin
Sladkostiodbarborky před 2 hodinami
Kuřecí prsíčka s hruškou, kešu a červenou řepou
Komtesina před 3 hodinami
Tvarohový koláč se švestkami
Valis před 3 hodinami
Nejlepší špenát
Zaneta23 před 6 hodinami
České buchty
Zaneta23 před 7 hodinami
Gulášovka z mletého masa
trdlo před 8 hodinami
Kynutý houskový knedlík 2
Merylas před 8 hodinami
Sýrovo-brokolicové placky
Eva z HK před 11 hodinami
Ostružinový kynutý věnec
Cejenka před 12 hodinami
Zapečené špagety se sýrem
Lennulinka před 12 hodinami
Suroviny:
mouka hladká pšeničná,
mouka hladká,
sůl,
sádlo,
cuketa,
česnek,
voda,
cukr krupice,
droždí čerstvé,
mouka hladká
Komentáře (2)