Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 18 201 kJ / 4 350 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 61,09 g |
Tuky | 146,65 g |
Vláknina | 12,00 g |
Cholesterol | 856 mg |
Sodík | 388 mg |
Sůl | 1,28 g |
Sacharidy | 690,53 g |
Postup přípravy
Krok 1: Tyto suroviny zpracujeme (bez cukru krupice) nejlépe v robotu na těsto, které na vymazaném a vysypaném plechu upečeme dorůžova.
Krok 2: Dále si připravíme tuhý sníh ze 4 bílků, do kterého lehce vmícháme cukr krupici a 5 až 7,5 dl rybízu (hodí se červený i černý).
Krok 3: Rozetřeme na těsto a necháme znovu zapéci
Zveřejněno 19. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Medový rybízový koláč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8Yr
Moje poznámka
Medový rybízový koláč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8Yr
Nejnovější recepty
Krémová mrkvová polévka s mozzarellou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 5 hodinami
Hermelín ve slanině
Přidáno před 7 hodinami
Řecké bifteki s citronovými bramborami a tzatziki
Přidáno před 9 hodinami
Grilované kuřecí à la šavarma
Přidáno před 11 hodinami
Pečené kukuřičné kuře a pečená zelenina s hummusem
Přidáno před 11 hodinami
Sekaná s mrkví a polentou
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Řecké bifteki s citronovými bramborami a tzatziki
Moanka před 51 minutami
Těsto na pizzu
tinakajfoszova před 55 minutami
Jablkovo-ořechová bábovka
HankaR. před 2 hodinami
Lečo
Lenka Sedlackova před 2 hodinami
Plněné pečené batáty
evahy před 2 hodinami
Cikánský řízek
Petulensie před 3 hodinami
Bratislavská buchta
DanaDR před 3 hodinami
Tématické fráze:
rybízový moučník,
koláč z černého rybízu,
rybízový koláč,
rybízové moučníky,
moučníky s rybízem,
moučník s rybízem,
černý rybíz koláč,
koláč s černým rybízem,
rybízový koláč s tvarohem,
rybízový koláč recept,
kolac z rybizu,
rybizovy kolac se snehem,
koláč s červeným rybízem,
rybízový koláč s jogurtem,
recepty s rybízem,
koláč černý rybíz,
výborný rybízový koláč,
moučník z černého rybízu,
rybízový likér,
rybízový koláč s pudinkem
Suroviny:
mouka hladká,
mouka polohrubá,
žloutek,
mléko,
med,
tuk,
prášek do pečiva,
cukr moučkový,
cukr krupice
Komentáře (9)