Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 856 kJ / 444 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 26,20 g |
Tuky | 35,90 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 79 mg |
Sodík | 1,09 g |
Sůl | 2,85 g |
Sacharidy | 3,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 31. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Cuketové závitky s brynzou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VPRO
Moje poznámka
Cuketové závitky s brynzou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VPRO
Nejnovější recepty
Restovaná zelenina jako ratatouille po našem
Přidáno před 4 hodinami
Bábovka s čokoládou a kokosem
Přidáno před 14 hodinami
Krémová polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 18 hodinami
Kuřecí karí
Přidáno před 20 hodinami
Kuřecí játra se zeleninou a žampiony podle vietnamské kuchyně
Přidáno 16. 9. 2025 05:48:45
Indické kuřecí nudličky
Přidáno 15. 9. 2025 20:10:14
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jednoduchá hermelínová pomazánka
ZboSy před 13 minutami
Nadýchaný hrnečkový perník
valerie.valkova před 1 hodinou
Rybí filé na špenátosýrovém lůžku s rajčatovou čepicí
Fitulka před 2 hodinami
Halušky s uzeným masem a kysaným zelím
kamilkamil před 2 hodinami
Křampes - staročeská zelná polévka z Vrchoviny
Fitulka před 3 hodinami
Vepřové na způsob golubců
samsi před 5 hodinami
Drobenková buchta se švestkami
aladew před 14 hodinami
Sypaný tvarohovo-jablečný koláč
svidrnochovas@seznam.cz před 15 hodinami
Řecká musaka
misula29 před 16 hodinami
Jablečné koláče
macchinhtri030 před 19 hodinami
Tématické fráze:
lehké předkrmy,
brynza,
cuketové halušky s brynzou,
kuřecí brynza cuketa,
brynzové platky,
zapečené cukety s brynzou,
zapečená cuketa s brynzou,
cuketové recepty,
cuketove buchty,
cuketové předkrmy,
lehke langoše,
lehké předkrmy recepty,
cuketa recepty s brinzou,
recepty předkrmy s brynzou,
jak krájet cuketové plátky,
recepty s brynzou,
jak krajet platky cukety,
cuketové langoše,
cuketa s bryndzou,
cuketové toasty
Suroviny:
cuketa,
brynza,
smetana sladká,
pažitka
Komentáře (9)
já bych možná místo cukety volila salátovou okurku, přijde mě chuťově taková nějaká výraznější oproti mdlé cuketě
ale je to jen můj názor, recept se mi velm líbí, určitě vyzkouším
Veľmi príjemný recept!