 
		
Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 109 kJ / 743 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 54,68 g | 
| Tuky | 49,71 g | 
| Vláknina | 10,12 g | 
| Cholesterol | 379 mg | 
| Sodík | 1,10 g | 
| Sůl | 2,75 g | 
| Sacharidy | 14,51 g | 
Postup přípravy
	Krok 1: Slaninu nakrájíme na drobno, hodně drobno a dáme do hrnce osmahnout.
	Krok 2: Jakmile pustí tuk, přidáme najemno nasekanou cibuli a restujeme do zlatova.
	Krok 3: Přidáme nahrubo nastrouhanou zeleninu, krátce společně orestujeme, to už je skoro nasucho, přidáme hrnek vody a dvě kostky masoxu a provaříme.
	Krok 4: Přidáme 2 l vody a vaříme.
	Krok 5: Z mletého masa, které jsme podle vlastní chuti okořenili a přidali jedno vejce, žádnou strouhanku, mouku nebo housky.
	Krok 6: Jen maso, vejce a koření, vykrajujeme malou lžičkou nočky a zavařujeme do vývaru.
	Krok 7: Z vejce, mouky a trochu vody připravíme panýrunk (na obalování řízků), přidáme strouhanku a vytvoříme polotuhou hmotu, přidáme zázvor a opět lžičkou nočky a šup do polévky.
	Krok 8: Polévku dosolíme nakonec.
Zveřejněno 14. 9. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						 
					
Restovaný vývar na slanině a cibuli s nočky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jqpy
Moje poznámka
					 
				
Restovaný vývar na slanině a cibuli s nočky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jqpy
Nejnovější recepty
	
			 
	
Kuře na brusinkách
Přidáno před 48 minutami
	
			 
	
	
Pizza s plněným okrajem
Přidáno před 4 hodinami
	
			 
	
Cibulačka s vínem
Přidáno před 12 hodinami
	
			 
	
Pikantní krémová dýňovka s mrkví a chilli
Přidáno před 16 hodinami
	
			 
	
Špagety s olivami a parmazánem
Přidáno před 17 hodinami
	
			 
	
Okoun nilský na česnekovém másle
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
		
	
	
			 
	
	
			 
	
Nejnovější články
	
			 
		
	
			 
		
	
			 
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			 
	
	
Fazolová polévka rychlá
Jirka33 před 10 minutami
	
			 
	
Frankfurtská polévka s bramborami
Eva z HK před 32 minutami
	
			 
	
Šťouchané brambory s cibulkou a smetanou
Diesel před 1 hodinou
	
			 
	
	
Hrníčková cuketová buchta
mendorf před 13 hodinami
	
			 
	
	
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
TommyKoci před 13 hodinami
	
			 
	
	
Kanellbular - skořicové šneky
Dzollie před 15 hodinami
	
			 
	
Hrníčkové vafle
Katerina03 před 16 hodinami
	
			 
	
	
Zapečené brambory s hermelínem
Dasaja před 16 hodinami
	
			 
	
	
Polévka z dýně hokkaido
Dasaja před 16 hodinami
	
			 
	
Cuketová buchta
Ricmond před 16 hodinami
						Tématické fráze:
						
							panýrunk, 
						
						
							restované fazolky, 
						
						
							obalování řízků, 
						
						
							restované fazolky na slanině, 
						
						
							polévkové nočky, 
						
						
							restované fazolky se slaninou recept, 
						
						
							restované zelene fazolky recept, 
						
						
							restované fazolky recept, 
						
						
							restované zelené fazolky, 
						
						
							restované fazolky se slaninou, 
						
						
							vývar s nočky, 
						
						
							restovaný maso, 
						
						
							restované mleté maso, 
						
						
							panírunk, 
						
						
							slaninove nocky, 
						
						
							recepz na nočky do polévky, 
						
						
							recept restované fazolky se slaninou, 
						
						
							polévkové vývary, 
						
						
							slanina cibula pridame, 
						
						
							polevkove noky
						
					
						Suroviny:
						
							slanina, 
						
						
							cibule, 
						
						
							masox, 
						
						
							maso mleté, 
						
						
							mrkev, 
						
						
							petržel, 
						
						
							celer, 
						
						
							pepř, 
						
						
							sůl, 
						
						
							maggi, 
						
						
							vejce, 
						
						
							mouka hladká, 
						
						
							strouhanka, 
						
						
							zázvor mletý
						
					
 
	 
 
 
 
			 Poslat na Messenger
					Poslat na Messenger
				 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
	 
 
 
Komentáře (3)