Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 966 kJ / 2 860 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 88,90 g |
Tuky | 14,70 g |
Vláknina | 30,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 8 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 578,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 12. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pugliese podle Brinny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RO0O
Moje poznámka
Pugliese podle Brinny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RO0O
Nejnovější recepty
Marmeláda z rynglí
Přidáno před 14 hodinami
Kuřecí karbanátky s pečenými rajčaty (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 15 hodinami
Tvarohový chia pohár s ostružinami a čokoládou
Přidáno před 15 hodinami
Salát z pečených rajčat
Přidáno před 19 hodinami
Rýžová kaše s jablky
Přidáno 2. 9. 2025 10:01:01
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno 2. 9. 2025 09:10:08
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Krkovička po farářsku
Tamarilka před 49 minutami
Hrachová kaše s cibulkou
alus.s před 1 hodinou
Cikánské řízky
hd.monthy před 1 hodinou
Pečená švestková povidla
Katerain před 2 hodinami
Minutková krkovička (křehká)
lunav1 před 2 hodinami
Kuřecí kung pao z letáku Albert
Radka61 před 2 hodinami
Domácí kečup
Marfyk před 3 hodinami
Banánové lívance
Mazej před 3 hodinami
Rychlá tvarůžková pomazánka
Slavista62 před 4 hodinami
Tagliatelle s koprovým pestem
ZboSy před 4 hodinami
Tématické fráze:
bible domácího pečení,
kvásek biga,
pumprniklová mouka,
biga kvásek,
chléb bez hnětení mimibazar,
špagety pugliese,
doma míchaná směs do pekárny,
biga recept,
recept chleba pugliese,
domácí chléb pečený v troubě,
brioška z bible domácího pečení,
briošky z domácí pekárny,
brioska v domaci pekarne,
pečení chleba v horkovzdušné troubě,
kniha o pečení chleba,
co je to puglieze,
spagety puglieze,
rozpis ledu slaný,
rozpis ledu slaný,
bible domácího pečení (rose levyová beranbaumová)
Suroviny:
mouka hladká,
mouka chlebová pšeničná,
mouka celozrnna pšeničná,
mouka žitná,
voda,
droždí,
cukr,
sůl,
klíčky pšeničné,
kmín celý,
kaše bramborová sušená
Komentáře (19)
jsou tam i recepty - no prostě krááááááááása
Knížečku od paní Rose mám doma taky (no, knížečku....váží kolem kila), je v ní prima čtení - doporučuju!
Jen mi není jasné, proč to složité zpracovávání. Ten fór je v tom dlouhém kynutí, já celé těsto zadělávám jen rukou asi 30 vteřin, vlastně jen lehce zamíchám, ani se všechna mouka do "těsta" nezapracuje, všechna zmizí až kynutím. Konečně, má-li někdo o tento druh pečiva zájem, může si to sám zkusit.
thomassinno - u nás v knihovně ji mají, jak jsem teď na jejich netu objevila, tak by to neměl být problém, hned tam naklušu a půjčím