Pugliese podle Brinny
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 11 966 kJ / 2 860 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 88,90 g |
Tuky | 14,70 g |
Vláknina | 30,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 8 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 578,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zdroj: Bible domácího pečení - Rose Levyová Beranbaumová
povolení autorky k publikování mám.
http://domacipekarny.dama.cz/recept.php?r=3932 zde rozpis na 500 gr mouky
http://www.mimibazar.cz/recepty.php?user=49236 tady i s fotopostupem
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
19. 12. 2009 10:02
jsou tam i recepty - no prostě krááááááááása
19. 12. 2009 09:43
Knížečku od paní Rose mám doma taky (no, knížečku....váží kolem kila), je v ní prima čtení - doporučuju! Autorka práci i následné pečení popisuje tak barvitě, že při čtení vůni čerstvého pečiva cítím....
18. 12. 2009 23:36
18. 12. 2009 22:11
18. 12. 2009 22:03
18. 12. 2009 21:44
Jen mi není jasné, proč to složité zpracovávání. Ten fór je v tom dlouhém kynutí, já celé těsto zadělávám jen rukou asi 30 vteřin, vlastně jen lehce zamíchám, ani se všechna mouka do "těsta" nezapracuje, všechna zmizí až kynutím. Konečně, má-li někdo o tento druh pečiva zájem, může si to sám zkusit.
18. 12. 2009 20:18
18. 12. 2009 20:16
thomassinno - u nás v knihovně ji mají, jak jsem teď na jejich netu objevila, tak by to neměl být problém, hned tam naklušu a půjčím
18. 12. 2009 19:59
18. 12. 2009 19:53
18. 12. 2009 19:25
18. 12. 2009 18:54
18. 12. 2009 18:36
18. 12. 2009 18:31
18. 12. 2009 18:14
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Lahůdkový francouzský salát
Přidáno před 8 hodinami
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 18 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 18 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 20 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 23 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno 28. 3. 2024 12:59
Právě bylo uvařeno:
Polévka z uzeného jazyka
Petaja uvařila před 4 minutami
Znojemská pečeně podle Kluků v akci
Petaja uvařila před 4 minutami
Mléčné francouzské houstičky
Wanilor uvařila před 7 minutami
Vepřové na houbách
Peggy72 uvařila před 13 minutami
Nádivka velikonoční
Palecek uvařila před 21 minutami
Jidáše, jidášky…
Eva_H uvařila před 1 hodinou
Asijská kachní prsa
PepaD uvařila před 1 hodinou
Šlehačkový beránek
elh97786 uvařila před 2 hodinami
Vepřové kotletky z krkovice pod sýrovou krustou
PaveL2002 uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Patricijský velikonoční knedlík podle knedlíkového mistra Petra Kosinera je plný bylinek, zajímavou chuť mu dodávají játra
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Další recepty
Tématické fráze: bible domácího pečení kvásek biga pumprniklová mouka biga kvásek chléb bez hnětení mimibazar špagety pugliese doma míchaná směs do pekárny biga recept recept chleba pugliese domácí chléb pečený v troubě brioška z bible domácího pečení briošky z domácí pekárny brioska v domaci pekarne pečení chleba v horkovzdušné troubě kniha o pečení chleba co je to puglieze spagety puglieze rozpis ledu slaný rozpis ledu slaný bible domácího pečení (rose levyová beranbaumová)
Suroviny: mouka hladká, mouka chlebová pšeničná, mouka celozrnna pšeničná, mouka žitná, voda, droždí, cukr, sůl, klíčky pšeničné, kmín celý, kaše bramborová sušená
Pugliese podle Brinny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RO0O
17 názorů