Suroviny pro 1
4
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 537 kJ / 1 323 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 31,30 g |
| Tuky | 109,36 g |
| Vláknina | 14,64 g |
| Cholesterol | 796 mg |
| Sodík | 264 mg |
| Sůl | 0,57 g |
| Sacharidy | 47,19 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 12. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vánoční krémová polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5QgK
Moje poznámka
Vánoční krémová polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5QgK
Nejnovější recepty
Avokádová pomazánka s Lučinou (vhodná pro diabetiky)
Přidáno před 1 hodinou
Vývar z mletého masa
Přidáno před 1 hodinou
Dietní tvarohová pomazánka
Přidáno před 2 hodinami
Cukroví s pistáciovým krémem zdobené pistáciemi
Přidáno před 4 hodinami
Ricottové knedlíčky s jahodami podle Jana Punčocháře
Přidáno před 5 hodinami
Dietní kuřecí prso s bramborovou kaší
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dušené srbské rizoto s mletým masem
Lucinka_pucinka před 21 minutami
Nejlepší marokánky
marketa.volsicka před 23 minutami
Sněhové pusinky/kokosky, které se mi vždy povedly
Davidook21 před 24 minutami
Kuřecí přírodní plátek
vitekdolivka před 34 minutami
Fofr broskvový koláč
Martula před 1 hodinou
Domácí langoše
Jan Nemec před 1 hodinou
Plněné ořechy
Jan Nemec před 1 hodinou
Nadýchaný císařský trhanec - Kaiserschmarren
Modemo před 3 hodinami
Jablečné lívance
oldlhot před 4 hodinami
Tématické fráze:
rybi polevka recept,
krémová rybí polévka z kapra,
vánoční hrášková polévka,
hrachová polévka vánoční,
vanocni recepty,
krémová hrášková polévka,
vanocní polevka,
krémová polévka z kapra,
rybí polévka z kapra krémová,
vánoční rybí polévka,
hrášková krémová polévka,
krémová rybí polévka,
třeboňská rybí polévka,
hrášková polévka krémová,
vánoční polévky,
hrášková vánoční polévka,
tyčový mixer recepty,
vánoční krémová rybí polévka,
vanocni hrachova polevka,
recepty tyčový mixér
Suroviny:
vnitřnosti rybí,
hrášek,
mrkev,
celer,
petržel,
cibule,
brambory,
máslo,
květ muškátový,
sůl,
šlehačka,
nať petrželová,
vejce
Komentáře (1)