Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 627 kJ / 1 584 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,03 g |
Tuky | 110,14 g |
Vláknina | 33,96 g |
Cholesterol | 88 mg |
Sodík | 2,34 g |
Sůl | 5,64 g |
Sacharidy | 49,31 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 1. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuře na červeném víně (Coq au Vin)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/q7Er
Moje poznámka
Kuře na červeném víně (Coq au Vin)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/q7Er
Nejnovější recepty
Quinoa jako salát
Přidáno před 55 minutami
Kvašené zelí
Přidáno před 15 hodinami
Cuketová bábovka s kakaem a banánem
Přidáno před 23 hodinami
Pečený holandský řízek
Přidáno 13. 9. 2025 21:36:51
Banánové muffiny s kousky čokolády
Přidáno 13. 9. 2025 15:01:03
Tvarohové knedlíčky plněné švestkami
Přidáno 13. 9. 2025 14:08:09
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jednoduché vepřo-knedlo-zelo
Kajkajak před 10 hodinami
Švestkové buchty z kynutého těsta
mrazule před 11 hodinami
Škvarečky z bedel
lukadu před 12 hodinami
Honzovy buchty (jemné a vláčné)
xlindadivis před 12 hodinami
Vepřové na kmíně
Zbynek Hladik před 13 hodinami
Bramborový koláč s meruňkami
Alamatej před 14 hodinami
Nebe v hubě
Kookina před 14 hodinami
Domácí kečup
Fitulka před 15 hodinami
Rychlý švestkový koláč
maminka Machulka před 16 hodinami
Hovězí kližka na česneku a majoránce
kimil před 16 hodinami
Tématické fráze:
kohout na červeném víně,
coq au vin,
kuře na červeném víně,
kure na vine,
coq au vin recept,
kuře jako kohout na víně,
kure coq au vin,
kure cervena vino cibule,
kohout na víně,
kuřecí maso na červeném víně,
kuře po burgundsku,
francouzský kohout na víně,
kure cervene vino,
kohout na víně recept,
coq au vine,
coq au,
kohout na víně z kuřete,
recepty na červeném víně,
maso na červenem vině,
kuře na víně recept
Suroviny:
kuře,
slanina vcelku,
víno,
mrkev,
celer,
cibule,
cibulka,
žampióny,
česnek,
olej,
máslo,
vývar kuřecí,
pepř černý,
mouka hladká,
tymián,
nať petrželová,
bobkový list,
pepř,
sůl
Komentáře (16)
Tohle jídlo "zraje" podobně jako guláš a druhý den je ještě lepší, tak se už těšíme na oběd