Kynutý koláč s rybízem
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 19 224 kJ / 4 595 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 82,53 g |
Tuky | 151,77 g |
Vláknina | 22,68 g |
Cholesterol | 514 mg |
Sodík | 120 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 713,34 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Ak robíme cesto v pekárni, dávame najprv mlieko.
Ak nie, urobíme kvások a vypracujeme cesto s múkou a ostatnými prísadami.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
22. 11. 2012 11:29
Koláč je výborný
29. 7. 2010 19:02
veva, to sa nedá presne napísať. Musíš použiť toľko mlieka, aby si vypracovala stredne husté kysnuté cesto. Nemožno povedať, že 1 dl, pretože to môže byť málo, ale aj veľa. Mlieko sa pridáva do kysnutého cesta postupne. Jeho množstvo závisí od múky.
29. 7. 2010 14:18
Koláč vypadá moc hezky. Jen nevím, kolik dát mléka??? Možná to risknu a dám 1 hrníček?
24. 7. 2010 17:09
Tejajo výborný koláč akorát místo rybízu ( ten bohužel nemám) jsem dala švestky. Těsto je krásně nadýchané a mám dojem , že se koláč zítřka nedočká. Dávám bod a dovolila jsem si přidat fotku
1. 2. 2010 12:00
Hned bych si nabídla,to mám moc ráda.dávám
1. 2. 2010 11:52
+6
1. 2. 2010 09:28
4.
1. 2. 2010 08:49
Jitka, ja si na koláč ovocie mrazím - biele, červené, čierne ríbezle, jostu, černice aj jahody. A v zime ich už len vyberám a používam, máme drobné ovocie radi aj na zmrzlinu.
1. 2. 2010 05:06
Nádhera, rybíz miluju. Koláč vypadá velice lákavě. V létě vyzkouším.
31. 1. 2010 22:15
31. 1. 2010 19:00
Terezko, já mám chuť jo a v mrazáku jsou zbytečně dlouho višně, myslím, že je škoda, aby tam zahálely
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 7 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 7 hodinami
Vepřové kapsy plněné masovou směsí
Přidáno před 9 hodinami
Prsíčka s pórkem
Přidáno 27. 3. 2024 13:20
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Právě bylo uvařeno:
Hrachová kaše s uzeným, párkem a volským okem
Irena26 uvařila před 25 minutami
Šopák
MarinetteQueen3 uvařila před 31 minutami
Tvarohové lívance
Jana.pirova@seznam.cz uvařil před 47 minutami
Velikonoční beránek
Lusyl uvařila před 2 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
TAkova uvařila před 2 hodinami
Mazanec
Blankahubalkova uvařila před 3 hodinami
Jogurtová bábovka II
Makysek81 uvařila před 3 hodinami
Jidáše, jidášky…
Denade uvařila před 5 hodinami
Vdolky naší holky
blankaholik uvařila před 5 hodinami
Řecké patates
Fitulka uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Špenátovou roládu si oblíbí i odpůrci této zeleniny: Sušená rajčata a sýr z ní dělají kulinářský zážitek
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Jak na dokonalý mazanec? Moučník podle receptu a rad Josefa Maršálka voní vanilkou, je nadýchaný a krásně drží tvar
Další recepty
Tématické fráze: kynutý rybízový koláč táč s rybizem rybízový koláč kynutý kynuty kolač kynutá buchta s rybízem rybizovy tac rybízový koláč kluci v akci recept na kynuty rybizovy koláč recepty s rybízem kynutý koláč s tvarohem a rybízem rybizovy kynuty kolac kynuta rybizova buchta kynuty kolac s cernym rybizem kynuty rybizovy kolac s drobenkou kynutý koláč rybízový kynutý rybízový táč táč s rybízem recept rybízový táč kynutý kynutý koláč s rybízem a tvarohem rybizovy kolac
Suroviny: mouka polohrubá, droždí, sůl, olej, mléko, vejce, cukr, rybíz, rybíz, máslo, cukr moučkový, mouka hrubá
Kynutý koláč s rybízem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NL3N
11 názorů