Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 226 kJ / 1 727 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 83,74 g |
Tuky | 144,94 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 910 mg |
Sodík | 5,59 g |
Sůl | 13,22 g |
Sacharidy | 21,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuře po znojemsku na Mánkův způsob
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wVoX
Moje poznámka
Kuře po znojemsku na Mánkův způsob
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wVoX
Nejnovější recepty
Bábovka s čokoládou a kokosem
Přidáno před 6 hodinami
Krémová polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 10 hodinami
Kuřecí karí
Přidáno před 12 hodinami
Kuřecí játra se zeleninou a žampiony podle vietnamské kuchyně
Přidáno před 21 hodinami
Indické kuřecí nudličky
Přidáno 15. 9. 2025 20:10:14
Krkovička se sušenými rajčaty a hráškem
Přidáno 15. 9. 2025 10:13:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Drobenková buchta se švestkami
aladew před 6 hodinami
Sypaný tvarohovo-jablečný koláč
svidrnochovas@seznam.cz před 8 hodinami
Řecká musaka
misula29 před 9 hodinami
Jablečné koláče
macchinhtri030 před 12 hodinami
Treska na másle
Houmicek před 13 hodinami
"Gulášovka"z cukety
Jaruskaa před 15 hodinami
Polévka z červené čočky se slaninou a hruškou
kokronilla před 16 hodinami
Pečená rajčatová směs
Marfyk před 18 hodinami
Polévka z hlávkového zelí
Pitan 15. 9. 2025 20:19
Rychlý švestkový koláč
Macek13 15. 9. 2025 19:39
Tématické fráze:
mánkův,
kure po znojemsku,
kuře na 100 způsobu,
kuřecí po znojemsku,
kure na sto zpusobu,
kuře na španělský způsob,
kapr po znojemsku,
kuře na jiný způsob,
znojemské kuře,
kureci prsa po znojemsku,
recepty na kure 100 zpusobu,
kuře ve skleněnem pekáči,
maso po znojemsku,
kuřena 100 způsobu,
porcované kuře recepty,
znojemska s kuřete,
vaření ve skleněnem pekači,
mánkúv restaurant,
kure po znojemsku,
maso na znojemsky zpusob
Suroviny:
kuře,
hořčice plnotučná,
cibule,
klobása,
okurky sterilované,
vejce,
slanina,
sádlo,
sůl,
pepř
Komentáře (14)
Včera jsem dělal podle Sladkovodní kuchařky Radegastova kapra .
Jen , co mě manželka pustí do kuchyně , odzkouším nerybí variantu receptu .
Kuřátko je lepší dělat v troubě , ale špatně se v troubě fotí .
manek.bloguje.cz/834770-znojemsky-kapr.php
Jirko, máš stejné talíře jako Terezka - Tejaja, úplně mě to zmátlo...