Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 536 kJ / 128 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 7,85 g |
| Tuky | 2,15 g |
| Vláknina | 7,20 g |
| Cholesterol | 14 mg |
| Sodík | 170 mg |
| Sůl | 0,24 g |
| Sacharidy | 16,05 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Losos v páře s bylinkovým přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1W2Z
Moje poznámka
Losos v páře s bylinkovým přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1W2Z
Nejnovější recepty
Medové kuličky
Přidáno před 4 hodinami
Pikantní smažený kapr
Přidáno před 5 hodinami
Nakládaný sýr s pečenými rajčátky a česnekem
Přidáno před 6 hodinami
Červená řepa s burratou a piniovými oříšky
Přidáno před 7 hodinami
Nepečené sacher kuličky
Přidáno před 9 hodinami
Pšenično - žitné sádlové pečivo
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zeleninové rizoto s bulgurem
Ongbac3 před 22 minutami
Čokoládovo-banánové muffiny
veronika_straka před 2 hodinami
Matcha kuličky
veronika_straka před 2 hodinami
Polévka s drožďovými noky
Kajkajak před 3 hodinami
Domácí langoše
Tunislav před 3 hodinami
Ořechové úly
Panova před 3 hodinami
Makové koláčky s povidly - cukroví
Panova před 3 hodinami
Čokoládové hvězdičky s kokosovou náplní
Panova před 3 hodinami
Žloutkové dortíčky
Panova před 3 hodinami
Kakaové s ořechovou náplní
Panova před 3 hodinami
Tématické fráze:
losos v páře,
losos na pare,
losos recepty,
losos,
přeliv na lososa,
recepty losos v páře,
losos recept,
recept losos,
losos v parním hrnci,
recepty losos,
recepty v páře,
recepty vareni v pare,
recepty losos na páře,
losos parni hrnec,
vaření v páře recepty,
vaříme v páře,
recepty na páře,
recept losos na pare,
losos v páře recept,
recept losos v páře
Suroviny:
losos,
bobkový list,
koření nové koření,
pepř celý,
sůl,
citron,
voda,
salát ledový,
okurka salátová,
mrkev,
jogurt bílý,
sýr cottage,
kopr,
petrželka,
bylinky,
sůl,
pepř
Komentáře (6)