Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 777 kJ / 1 142 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 50,93 g |
Tuky | 22,99 g |
Vláknina | 1,80 g |
Cholesterol | 568 mg |
Sodík | 433 mg |
Sůl | 0,75 g |
Sacharidy | 181,87 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 8. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Letní dort
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wKMm
Moje poznámka
Letní dort
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wKMm
Nejnovější recepty
Tuňáková pomazánka s cottage a vejci
Přidáno před 9 hodinami
Pečená kuřecí stehna se žampionovo-játrovou omáčkou
Přidáno před 9 hodinami
Meruňkový páj s tvarohem
Přidáno před 15 hodinami
Caesar salát naší rodiny
Přidáno před 16 hodinami
Slávky na asijský způsob
Přidáno před 16 hodinami
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno 18. 6. 2025 11:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ovesné placičky s brokolicí
Brumaire před 4 hodinami
Sirup z kopřiv
Sarka3 před 5 hodinami
Rychlé vafle bez vajec a cukru
Gourmandise před 5 hodinami
Domácí krtkův dort
Ivinaa před 6 hodinami
Kedlubny do mrazáku
Merylas před 7 hodinami
Nadýchaný perník
ferda30 před 8 hodinami
Masopustní šišky (univerzální těsto na koblihy, vdolky a šišky)
Danniel před 10 hodinami
Krůtí kousky s mrkví a žampiony
Ivca14 před 11 hodinami
Staročeské plátky podlévané pivem
Ivca14 před 11 hodinami
Drobenka na koláč
Pavluska75 před 11 hodinami
Tématické fráze:
letní dort,
letní ovocný dort za studena,
letní dorty,
letní dorty za studena,
dort za studena,
želatina za studena dr oetker,
josta recepty šťáva za studena,
dorty za studena,
želatina za studena,
rychlý letní dort,
eshop.oetker.cz,
letní krém do dortu,
dorty za studena recepty,
recept na letní dort,
jogurtový letní dort,
letní dort k narozeninám,
letní jogurtový dort,
jogurtovej dort,
dorty recepty,
letni kremy do dortu
Suroviny:
vejce,
mouka hladká,
cukr,
marmeláda rybízová,
jahody,
rybíz,
josta,
ostružiny,
jogurt bílý,
šlehačka,
cukr vanilkový,
želatina,
rybíz,
cukr,
želatina
Komentáře (16)
K tej želatíne, používam želatínu jemne granulovanú, fotky som pridala na koniec postupu. Inú nekupujem. Používam ju na sladké aj slané jedlá, všade, kde želatínu treba. Raz som kúpila plátkovú, ale nejako sa mi neosvedčila. S touto mám výborné skúsenosti, len mám pocit, že v Čechách ju asi nedostanete