Bavorské vdolečky
Vláčné vdolečky jsou sice bavorské, ale v Čechách jsou jako doma. S povidly a tvarohem tvoří sladkou vzpomínku na dětská léta a ušpiněný nos. Nejlepší jsou ještě čerstvé, těsně před vychladnutím.
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 9. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bavorské vdolečky
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yXkP
Moje poznámka
Bavorské vdolečky
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yXkP
Nejnovější recepty
Lilek s bazalkovým dipem
Přidáno před 1 hodinou
Veka z kefíru
Přidáno před 1 hodinou
Nejlepší povidla
Přidáno před 7 hodinami
Vepřová panenka na žampionech se špenátem
Přidáno před 10 hodinami
Tagliatelle s cuketou a rajčaty
Přidáno před 20 hodinami
Cizrnové kari s kokosovým mlékem
Přidáno před 20 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvarohový koláč s ostružinami
A.dus před 25 minutami
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
monona před 33 minutami
Pomazánka z hokkaido dýně, s pažitkou a křenem
ZboSy před 53 minutami
Těsto na pizzu
Irenag před 1 hodinou
Hráškový krém z konzervy
Atairka před 1 hodinou
Housky nebo rohlíky
Ilunka před 2 hodinami
Pečená švestková povidla
Pajuse před 2 hodinami
Asijský salát s rýžovými nudlemi
TondaJ před 3 hodinami
Zdravé banánové palačinky ze dvou ingrediencí
Miloslavasejkorova před 3 hodinami
Chutné vafle
olivkao2015 před 3 hodinami
Tématické fráze:
bavorské vdolečky,
bavorské vdolky jednoduché,
bavorské vdolečky recept,
bavorské vdolečky maminčiny recepty,
bavorské vdolky,
recept na bavorske vdolecky,
české vdolky recept,
bavorské vdolky recept,
recept na bavorské vdolky,
bavorské vdolky z kynutého těsta,
vdolečky,
recept na jednoduche bavorske vdolecky,
bavorské vdolky smažené,
rychle bavorske vdolecky,
rychlé vdolečky,
vdolečky recept,
smažené vdolečky,
recept bavorske vdolecky,
recept na vdolečky,
recepty bavorské vdolečky
Suroviny:
mouka polohrubá,
mléko,
droždí čerstvé,
máslo,
cukr,
žloutek,
sůl,
tvaroh,
povidla švestková,
olej
Komentáře (35)
Recept ještě nebyl hodnocen 5,0
A přidala jsem dvě lžíce rumu do těsta
Takže již nikdy, zůstanu u osvedcenych receptu
Jak správně smažit koblihy, aby byly propečené a nebyly spálené? Video poradí