 
		
Postup přípravy
	Krok 1: Ryby očistíme, vykucháme, opláchneme.
	Krok 2: Rozmačkáme česnek se solí, potřeme s tím ryby, lehce pokmínujeme.
	Krok 3: Ryby dáme do nádoby na 24 hodin naložit do chladna. Potom ryby vyudíme asi 3 hodiny na 60°C a další 2 dvě hodiny pozvolna na 50°C, necháme vychladnout. Ryby obereme z kostí, naskládáme do sklenic a zalejeme olivovým olejem nebo slunečnicovým olejem (lepší je olivový ). Zavařujeme opravdu poctivě 1 hodinu lehkým bodem varu.
	Krok 4: Uchováme v chladnu a konzumujeme za 14 dní. Je to výborné na chlebě s máslem. Já si ze skleničky na talířek vyndám trochu zavařených rybiček a z talířka sleji ten olej zpět do sleničky aby to na chlebě nebylo moc mastné. Jinak moc vynikající.
Zveřejněno 13. 10. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						 
					
Zavařený kapr, amur nebo cejn
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5LXx
Moje poznámka
					 
				
Zavařený kapr, amur nebo cejn
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5LXx
Nejnovější recepty
	
			 
	
Kuřecí čtvrtky na zelenině z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 5 hodinami
	
			 
	
Restovaná vepřová játra, volská oka a zeleninový salát
Přidáno před 6 hodinami
	
			 
	
Pikantní čočková polévka se zeleninou
Přidáno před 7 hodinami
	
			 
	
Zapečený květák s nivou
Přidáno před 8 hodinami
	
			 
	
Nejlepší langoše
Přidáno před 8 hodinami
	
			 
	
Grilovaná dýně s vůní ořechů
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
	
			 
		
	
	
			 
		
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
		
	
	
			 
	
Nejnovější články
	
			 
		
	
			 
		
	
			 
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			 
	
Losos na másle
Kajkajak před 21 minutami
	
			 
	
	
Chutné vafle
Kolibinka před 1 hodinou
	
			 
	
	
Rajská omáčka
prichystalr před 1 hodinou
	
			 
	
	
Pečená krkovička
[email protected] před 2 hodinami
	
			 
	
	
Tvarohovo-jablková bábovka
Majavcelicka před 3 hodinami
	
			 
	
Pečené maso a speciální cibulová omáčka
BinaSa před 4 hodinami
	
			 
	
	
Svíčková na smetaně
JohnyCipera před 7 hodinami
	
			 
	
	
Piškotový korpus
Mish_Ellie před 7 hodinami
	
			 
	
Smažené rybí filety s lehkým bramborovým salátem
TondaJ před 8 hodinami
	
			 
	
	
Buchta bez vajec
DenaS před 9 hodinami
						Tématické fráze:
						
							kapr recepty, 
						
						
							amur recepty, 
						
						
							amur, 
						
						
							zavařený uzený kapr, 
						
						
							uzený kapr v oleji, 
						
						
							zavařený česnek, 
						
						
							jak zavařit uzeného kapra, 
						
						
							recepty kapr, 
						
						
							recepty na kapra, 
						
						
							cejn recept, 
						
						
							uzený cejn, 
						
						
							jak zavařit uzené ryby, 
						
						
							zavaření uzeného kapra, 
						
						
							jak nalozit cejny, 
						
						
							amur recept, 
						
						
							uzený kapr zavařený, 
						
						
							jak naložit cejna, 
						
						
							uzený kapr recept do skleniček, 
						
						
							recepty amur, 
						
						
							jak zavařit kapra
						
					
						Suroviny:
						
							ryba, 
						
						
							sůl, 
						
						
							kmín drcený, 
						
						
							česnek, 
						
						
							olej olivový
						
					
 
	 
 
 
			 Poslat na Messenger
					Poslat na Messenger
				 
 
 
 
 
 
	 
	 
	 
	 
	 
	 
 
 
 
 
 
Komentáře (11)
Myslíš, že by tak šla zavařit i uzená makrela?