Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Červená houbová směs s vepřovou tlačenkou

Hodnocení receptu je 4,8 (15×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

20. 10. 2010 18:49

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 768 kJ / 423 kcal
Bílkoviny23,52 g
Tuky30,26 g
Vláknina5,78 g
Cholesterol 107 mg
Sodík 2,02 g
Sůl5,00 g
Sacharidy12,73 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Původně byl v plánu zapečený květák s houbami, ale děti si vyžádaly květák v jiné úpravě. Houby už ale byly rozmrzlé a poslední kousek tlačenky z farmářských trhů už potřeboval také spotřebovat...a tak vznikl tento recept :)

Tlačenku lze nahradit kouskem pečeného masa, uzeninou...podle situace a stavu lednice.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Míla

24. 10. 2010 13:26

Isahu, když jsem psala, že tam chybějí ještě olomoucký, vůbec jsem nečetla od koho ten recept je, původně jsem si myslela, že ho vymyslel nějaký mlsný pánský jazýček. Naše nejlepší kuchařka, nositelka řádu Zlaté vařečky, dostala chutě, a trochu si zaexperimenovala na a co ? Dobrý!:yes:

Eliza Eliza

22. 10. 2010 00:50

Ivanko, mám tě ráda a mám ráda i sebe - jsem a budu se sebou celý život a nikdo mě nebude znát líp než já.
Tak pojďme vařit, já plánovitě, podle tabulky a ty intuitivně a spontánně, ale obě kreativně, myslím...;-)

isindy isindy

21. 10. 2010 23:23

Elizo, přijímám tvou omluvu - není to vykecávání se, některé věci je dobré si ujasnit stejně veřejně jako se s nimi začalo ;-) občas to člověk přestřelí a ani si neuvědomí, že to třeba vyznělo jinak, že měl původně v plánu :-8 myslím, že obě se navzájem respektujeme a už se dokážeme vzájemně odhadnout ;-)
ani mě nenapadlo, že by někdo ráno utíkal pro tlačenku, aby tento recept vyzkoušel, ale třeba by její "zbytek" (to slovo miluji :-8:-D, s tím tě budu dráždit často :-D:-D:-D:-D) neskončil v koši...až by "nadešel její čas" :-D
...a slibuji, že budu vařit dál...i ze zbytků i uváženě a plánovaně ;-)

Eliza Eliza

21. 10. 2010 22:32

Takže Ivanko, já se ještě jednou veřejně omlouvám. Byla jsem asi na pár facek. A když navíc teď čtu, že by tě to málem odradilo, možná si těch pár facek dám sama... Na tom, že bych tento recept nevařila, se sice nic nemění, ale těším se na tvoje další, jiné a těším se z předchozích. Sama říkáš, žes moji reakci tušila... Jsem děsná a přehodnotím své komentáře.

Doufám, že nevypadám jako snob v kuchyni, protože to fakt nejsem a nemám je ráda. Používám spoustu surovin, které nejsou "in", jako kečup, granulovaný česnek, mražený špenát, surimi tyčinky nebo hotové knedlíky. Zbytky mám také a také je spotřebovávám nebo nacpu do mrazáku. Jen mi to nepřišlo nějak moc jako recept, zdálo se mi, že si nikdo nekoupí tlačenku, aby ji pak smíchal s uvedenými surovinami. Mýlila jsem se.
Vař dál a inspiruj ostatní, prosím.
A doufám, že mi nebude vyčteno, že se vykecávám pod receptem.

cesneku

21. 10. 2010 20:45

isu ,nebud skromná;;-)

isindy isindy

21. 10. 2010 20:42

cesneku :-* díky, ale při současném přehlcení trhu by to asi nebylo nic tak bombastického ;-) nejsem novodobá M.D.R. ;-)

cesneku

21. 10. 2010 20:36

isu ,já to říkám pořád ty udělěj kuchařku:yes: všechny tvoje recepty jsou bomba:-p:yes: a ještě nejlepší je když se udělá recept ze zbytků nebo prostě co dům dá a nemá to chybu ,si jednička,někdy bohužel nejsou prostředky na pořádnou flákotu atd, a tady to je dobrý nápad:yes:

Simona Skolakova Simona Skolakova

21. 10. 2010 20:33

Ibi:yes:Ivo:yes:;-)

isindy isindy

21. 10. 2010 20:32

Ibo :-O:-O:-O no tos mě tedy dostala :-O:-O:-O tak já vymyslela něco dávno vymyšlené :-D:-D:-D:-D:yes: to je super, já jsem normálně pyšná na takové spojení s takovými kuchařskými kapacitami :-8:-O:-8
já snad na oslavu půjdu něco upéct s věnováním speciálně Tobě :-K pravda, nebylo mi z té spršky 2x dobře po těle, co si budeme povídat :-D fakt jsi mi moc spravila náladu a chuť zase experimentovat ;-)

Meszarosovabolya Meszarosovabolya

21. 10. 2010 20:32

Isahu to nebola poklona, ale objektívna pravda, snažila som sa svoj názor podložiť aj Malou kuchárkou pre hubárov a Tvoj recept určite vyskúšam:-))

Meszarosovabolya Meszarosovabolya

21. 10. 2010 20:24

Isahu, ešte by som si dovolila reagovať k Tvojmu receptu. Doma som si teraz prešla kuchársku knihu Malá kuchárka pre hubárov od známych a uznávaných českých autorov Jan Vrbka a Bohuslav Ježek. A našla som hned niekoľko receptov jednak v kombinácii huby, niva + paradajkový pretlak a na rôzne tlačenky s hubami, ba dokonca na červenú hubovú tlačenku s pôvabnicou dvojfarebnou - str. 144, na tlačenku s hubami a syrom str. 174 a dalšie chutné tlačenky. Ja mám 1. vydanie z roku 1982. Odvtedy vyšla niekoľkokrát a bola v okamihu rozchytaná. Píšem to preto, že Tvoj recept je naozaj super:yes::yes::yes::-))

cesneku

21. 10. 2010 20:16

já to taky vyzkouším ,mám rád různé kombinace a to ne ,že je to isu recept ale vypadá to moc dobře:-p:yes:

isindy isindy

21. 10. 2010 20:04

Ibo, děkuji moc za poklonu i za důvěru :-8

Meszarosovabolya Meszarosovabolya

21. 10. 2010 19:49

Isahu, je to možno neobvyklá kombinacia, ale chuťovo vynikjúce. Máš skvelú chuťovú fantáziu a ja si ju viem živo predstaviť. Práve tá tlačenka ma zaujala, ak sa rozpustí + huby a ostatné, navyše niva. Jednoducho vynikajúce :-p:-p:-))+11

isindy isindy

21. 10. 2010 18:35

Mosche, děkuji za důvěru, to budeš asi jediný :-D:yes:

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: co s tlačenkou houbová tlačenka kečupový utopenci houbové hody vepřová tlačenka s houbami vyroba tlacenky yhribku postup chyby pri vyrobe domaci tlacenky tlačenka domácí červená těsto na pizzu + domácí pekárna houbová tlačenka recept vepřová směs s s houbami houbo tlačenka houbové utopence houbová tlačenka recepty vepřová směs na houbách recept-houbova-tlacenka recepty s tlačenkou kdyz se udela rosol na utopenci sama domácí houbová tlačenka je mozno dat tlacenku do mrazaku

Suroviny: tlačenka, cibule, houby, protlak rajčatový, olej, sůl, česnek, cukr písek, hrášek mražený, kukuřice mražená, sýr niva

TopRecepty.cz

Červená houbová směs s vepřovou tlačenkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/69wL