Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 719 kJ / 411 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 34,73 g |
| Tuky | 22,67 g |
| Vláknina | 4,20 g |
| Cholesterol | 90 mg |
| Sodík | 1,51 g |
| Sůl | 3,75 g |
| Sacharidy | 16,05 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 4. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečené plátky naší rodiny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Pvl
Moje poznámka
Zapečené plátky naší rodiny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Pvl
Nejnovější recepty
Cottage pie - pečená kaše s masovou směsí
Přidáno před 1 hodinou
Vinná klobáska v kabátku
Přidáno před 2 hodinami
Rybí filé s rajčaty a kapary
Přidáno před 2 hodinami
Rybí polévka s krupicí
Přidáno před 2 hodinami
Sardinková pomazánka podle ČSN
Přidáno před 2 hodinami
Hřejivý karamelový Salko likér
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nejlepší marokánky
Lada008 před 3 minutami
Krevety v máslové smetaně
Sahula před 51 minutami
Banánové zdravé brownies
Hilperos před 52 minutami
Vepřové nudličky po thajsku
Sahula před 58 minutami
Putimské vepřové nudličky
Sahula před 1 hodinou
Paprikový perkelt s vařenými vejci
MilosCz před 2 hodinami
Autentické špagety carbonara podle Emanuela
jana.kulkova před 4 hodinami
Babiččin vaječný koňak
[email protected] před 4 hodinami
Tématické fráze:
zapékaná krkovice s bramborem,
plátky krkovice recepty zapečené,
zapečená krkovice,
zapekaná krkovice,
zapečená krkovička v remosce,
zapečené brambory v remosce,
krkovice v remosce,
zapečená krkovice s bramborem,
zapečená krkovice plátky,
zapečené brambory s krkovicí,
krkovice plátky,
krkovička v remosce,
zapečená vepřová panenka,
zapečená krkovice s brambory,
zapečená vepřová krkovice,
vepřová krkovice plátky,
zapékané brambory s krkovicí,
krkovice z remosky,
zapecena krkovice v remosce,
zapecené vepřove platky s bramborem
Suroviny:
krkovice vepřová,
cibule,
sýr nastrouhaný,
sůl,
pepř,
sádlo
Komentáře (8)
Žížalko skvělý recept