Vepřové kostky v "Zeleném tajemství Thajska"
Suroviny
Porce: 3 - 4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 094 kJ / 739 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 78,38 g |
| Tuky | 34,05 g |
| Vláknina | 8,90 g |
| Cholesterol | 140 mg |
| Sodík | 197 mg |
| Sůl | 0,35 g |
| Sacharidy | 27,10 g |
Postup přípravy
Krok 1: Omytou zeleninu a maso nakrájíme na kostky.
Krok 2: Maso obalíme v mouce a přidáme k cibuli, kterou jsme si orestovali na oleji.
Krok 3: Přidáme celý sáček směsi Zelené tajemství Thajska, dobře promícháme, přilijeme vodu a pod pokličkou dusíme asi 10 minut.
Krok 4: Potom přidáme papriky a cuketu, ještě chvíli povaříme a na závěr přilijeme smetanu a jen zlehka necháme přejít varem.Jako příloha se doporučují těstoviny, brambory, nebo basmati rýže.
Zveřejněno 2. 12. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové kostky v "Zeleném tajemství Thajska"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ko8x
Moje poznámka
Vepřové kostky v "Zeleném tajemství Thajska"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ko8x
Nejnovější recepty
Okoun nilský na česnekovém másle
Přidáno před 7 hodinami
Vajíčková pomazánka z Lučiny
Přidáno před 9 hodinami
Bramborové knedlíky s uzeným masem, cibulkou a sosíkem
Přidáno před 12 hodinami
Krkovice na zeleninovém lůžku
Přidáno před 12 hodinami
Rukolový salát s balkánským sýrem a jablkem
Přidáno před 13 hodinami
Salát se smažákem
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrníčková cuketová buchta
mendorf před 1 hodinou
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
TommyKoci před 1 hodinou
Kanellbular - skořicové šneky
Dzollie před 2 hodinami
Hrníčkové vafle
Katerina03 před 3 hodinami
Zapečené brambory s hermelínem
Dasaja před 3 hodinami
Polévka z dýně hokkaido
Dasaja před 3 hodinami
Cuketová buchta
Ricmond před 3 hodinami
Křehký mřížkový koláč s jablky
Lipoo před 4 hodinami
Francouzská cibulačka
co.coze před 4 hodinami
Čertova omáčka s rýží
Kajkajak před 4 hodinami
Tématické fráze:
vepřové maso po thajsku,
vepřové kostky,
vepřové kostky na pepři,
vepřové kostky recept,
recept cuketu po thajsku,
vepřove po tchajsku,
vepřová směs na thajsku,
recepty z thajska,
tajske veprove,
maso po thajsku,
veprove po tajsku,
vepřové maso po thasku,
těstoviny po thajsku,
koření z thajska,
tajske salaty,
vepřové máso po tajsku,
chilli-caenský pepř,
vepřové maso thajsko,
veprove kostky recepty,
vepřové máso na těstoviny
Suroviny:
maso vepřové,
zelené tajemství z thajska,
smetana,
paprika čerstvá zelená,
paprika čerstvá červená,
cibule,
cuketa,
mouka,
voda,
olej slunečnicový
Komentáře (11)