Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Roládka dušená s hlívou ústřičnou

Hodnocení receptu je 4,6 (7×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Jikotka Jikotka

Snadný

Doba přípravy 90 min Doba přípravy: 90 min

90 min (90 min příprava)

Suroviny

Porce: 2 porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie869 kJ /
208 kcal
Bílkoviny10,56 g
Tuky12,53 g
Vláknina5,70 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 285 mg
Sůl0,66 g
Sacharidy11,50 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Maso rozkrojíme na plát, osolíme, pomažeme hořčicí, položíme plátky slaniny, vejce rozšleháme, osolíme, ochutíme bazalkou a usmažíme na oleji omeletku, kterou položíme na slaninu. Krok 2: Zabalíme do roládky, kterou osolíme, posypeme bazalkou a kmínem. Krok 3: Do pekáčku nebo zapékací misky dáme olej, přidáme cibuli nakrájenou na nudličky, vložíme roládku a dáme do trouby dusit. Krok 4: Po půl hodině přidáme hlívu a dusíme dalších asi 45 minut. Krok 5: Potom roládku vyndáme a do udušené cibule a hlívy přidáme na zahuštění lžičku hladké mouky (nemusí být).

Zveřejněno 29. 12. 2010

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Roládka dušená s hlívou ústřičnou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/197Z

Další recepty

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Roládka dušená s hlívou ústřičnou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/197Z

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (5)

Janko,jsi jako můj muž ,ten mi taky řekl,že myslel že je to zelí :-//:-D:-D:-D,hlívu nepoznal :-O,to je radost pro něj vařit :no::-//:-D:-D

Jiřko, zase jeden super nápad. Já myslela, že to je zelí a ona je to ta hlíva, že?:-p

Jirinko, hlivu milujeme , ale pripravit ji takhle by me nenapadlo.:yes::-p +4

:-OProč já ráno tu anglickou zblajzla;-)+3:yes:

Jiřinko,roládka vypadá moc dobře:-pnějak podobně ji také dělám:-D a hlívu mám ráda a už jsem jí dlouho neměla,tak se budu muset po ní poobhlídnout a koupit:-Da máš ode mne 1 bodík:yes:

Tématické fráze:
jak dlouho vařit hlívu ústřičnou, vepřové srdce recept, recepty s hlívou ústřičnou, recepty na hlívu ůstřičnou, vepřová kýta s hlívou ústřičnou, maso s hlívou ustřičnou, recepty dušené vepřové s hlívou, dušené vepřové s hlívou recept, recepty s hlívou, dušené maso s hlívou ůstřičnou, vepřové kotlety dušené s hlívou, vepřové srdce recepty, veprove s hlivou, vepřová roláda s hlívou, vepřové roládky s hlívou ústřičnou, dušené vepřové s hlívou, veprova kyta s hlivou, dušené vepřové maso s hlívou, dušená, veprove maso s hlivou ustricnou

Suroviny:
kýta vepřová, hlíva ústřičná, cibule, hořčice kremžská, slanina anglická, vejce, sůl, kmín celý, sušená bazalka, olej olivový

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu