Suroviny
Porce: 2 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 869 kJ / 208 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,56 g |
Tuky | 12,53 g |
Vláknina | 5,70 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 285 mg |
Sůl | 0,66 g |
Sacharidy | 11,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 12. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Roládka dušená s hlívou ústřičnou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/197Z
Moje poznámka
Roládka dušená s hlívou ústřičnou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/197Z
Nejnovější recepty
Jahodové dortíčky z tvarohu
Přidáno před 54 minutami
Pomerančový pohár
Přidáno před 1 hodinou
Skořicové tousty s ovocem
Přidáno před 1 hodinou
Pečený hermelín v horkovzdušné fritéze
Přidáno před 4 hodinami
Houbová omáčka a la kulajda
Přidáno před 4 hodinami
Plněné papriky s chilli
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Podmáslový chléb II.
Mike_Fidler před 1 hodinou
Jednoduchý mascarpone krém
stanislav.husnik@gmail.com před 2 hodinami
Zapečený chřest
Leren před 3 hodinami
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 3 hodinami
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
Fitulka před 4 hodinami
Řízky z pomalého hrnce
Fitulka před 4 hodinami
Pečená drůbeží játra
Fitulka před 4 hodinami
Šneci v pudinku
Ctibor67 před 4 hodinami
Veselý kuřecí plátek
Leren před 4 hodinami
Tématické fráze:
jak dlouho vařit hlívu ústřičnou,
vepřové srdce recept,
recepty s hlívou ústřičnou,
recepty na hlívu ůstřičnou,
vepřová kýta s hlívou ústřičnou,
maso s hlívou ustřičnou,
recepty dušené vepřové s hlívou,
dušené vepřové s hlívou recept,
recepty s hlívou,
dušené maso s hlívou ůstřičnou,
vepřové kotlety dušené s hlívou,
vepřové srdce recepty,
veprove s hlivou,
vepřová roláda s hlívou,
vepřové roládky s hlívou ústřičnou,
dušené vepřové s hlívou,
veprova kyta s hlivou,
dušené vepřové maso s hlívou,
dušená,
veprove maso s hlivou ustricnou
Suroviny:
kýta vepřová,
hlíva ústřičná,
cibule,
hořčice kremžská,
slanina anglická,
vejce,
sůl,
kmín celý,
sušená bazalka,
olej olivový
Komentáře (6)