Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 611 kJ / 385 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 6,67 g |
| Tuky | 24,82 g |
| Vláknina | 12,85 g |
| Cholesterol | 39 mg |
| Sodík | 262 mg |
| Sůl | 0,60 g |
| Sacharidy | 31,48 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 1. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Losos Stenly
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5WEK
Moje poznámka
Losos Stenly
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5WEK
Nejnovější recepty
Strakatý řez s jablky
Přidáno před 3 hodinami
Kolínka s vajíčkem
Přidáno před 4 hodinami
Domácí nudle s krůtím masem a paprikami
Přidáno před 7 hodinami
Rohlíky na vlašák
Přidáno před 8 hodinami
Vepřové karbanátky s kari
Přidáno před 16 hodinami
Vepřové kung-pao
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Medovníková roláda
vagundova před 40 minutami
Labužnický králík na smetaně
LumirDavid před 42 minutami
Krkovička pečená po staročesku
Lida.Rose před 1 hodinou
Krémová pórková polévka
minitka111 před 1 hodinou
Sváteční polévka s pečeným česnekem
Lida.Rose před 2 hodinami
Majonézové kynuté buchty
Lendoulinecek před 2 hodinami
Chilli con carne (veganské)
BlankaBulkova před 2 hodinami
Vanilkové vafle
Merylas před 2 hodinami
Krtkův dort na plechu
EvaCh před 2 hodinami
Buchtičky s vanilkovým krémem
Blazenka před 3 hodinami
Tématické fráze:
opekani lososa,
konzervovaný losos,
losos konzervovaný,
lososové filety,
losos recepty,
losos preliv recept,
preliv na lososa,
jak dlouho opekat lososa,
recepty z lososa bez mouky,
filety z lososa recept,
losos a saturajka,
postup opékání lososa,
losos opékání kuze,
losos doba,
opékání lososa s kůží,
losos a saturejka,
losos a saturjenka,
přeliv na losos recepty s jablky,
konzervovaný losos v oleji,
jak opekat lososa
Suroviny:
losos,
mouka,
saturejka,
bazalka čerstvá,
koření oregáno,
tymián,
koření grilovací,
sůl,
pepř,
česnek,
citron,
máslo,
olej,
majonéza,
cibule,
okurky sterilované,
kapie,
sůl,
pepř,
omáčka worcesterová,
lák z okurek
Komentáře (5)
Ještě bych doplnila, že pokud jsou čerstvé nebo mnražené bylinky, dávám jim přednost