Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Koložvárske zelí

Hodnocení receptu je 4,7 (10×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

9. 1. 2011 20:03

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie10 666 kJ / 2 549 kcal
Bílkoviny198,17 g
Tuky80,70 g
Vláknina25,35 g
Cholesterol 664 mg
Sodík 4,98 g
Sůl12,28 g
Sacharidy246,65 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

viera

8. 1. 2013 21:36

:-)ja miesto ryže dávam surové zemiaky a ešte aj klobásu udenú a ostatné podobne. A je to výborné.
www.toprecepty.cz

Irrena Irrena

9. 11. 2012 15:03

Dneska jsme měli podruhé;-);-)je to opravdu bašta, ta smetana ze sakysankou tomu dodává takovou jemnou chuť:yes::yes::yes::yes:

amalia amalia

14. 2. 2012 14:33

Dobre si urobila, Irenka, recept nie je písmo sväté;-):-D

Irrena Irrena

14. 2. 2012 13:53

amalia:Amálie bylo opravdu výborné:-p:-p:-p:-pMusím se ti ale přiznat že jsem neměla maso vyndané z mrazáku, takže jsem dělala jen s dvěma druhy klobás a nemělo to chybu;-)

amalia amalia

14. 2. 2012 13:42

Ďakujem, Irenka, som rada, že ti chutilo;-)

Irrena Irrena

14. 2. 2012 13:38

Dneska jsem udělala a mělo velký úspěch:yes::yes::yes:Bodík dávám zaslouženě:yes:

MIKIKE MIKIKE

12. 1. 2011 14:33

kolozsvara delame hodně často ale pridavame do toho čabajku misto slaniny a vařený vajíčka ještě je to velká dobrota ale i s tou slaninou to muze byt pochoutka davam bodik:yes::yes::yes::-D

amalia amalia

12. 1. 2011 10:06

;-)janatka, ďakujem za fotky, vidím, že sa ti kapusta vydarila:-))si šikulka;-)Ja neberiem kuchárske recepty ako lekárske predpisy a myslím, že fantázia im neuškodí, naopak: pomôže. :-D

janatka janatka

12. 1. 2011 09:04

Je to skvělé moc mi to chutnalo,dělala jsem k večeři.Měla jsem tam méně šťávy a méně papriky,tak je to světlejší.Doma už byla jen kysaná smetana na polití a to si myslím,že bylo málo.Takový způsob má vlastně tejaja!!:-pPříště určitě dám ještě smetanu na vaření.:-)Jinak doporučuji.:yes:

Sodovka Sodovka

10. 1. 2011 20:04

Amália, jsem Sloveka a takhle jsme Koložvárskou kapustu vařili u nás doma. :-)) Stejně jak tejaja na východním Slovensku. Na středním Slovensku uzená klobáska a zelí :yes:

amalia amalia

10. 1. 2011 17:48

Aj ja som smotanu pridala do taniera, Sodovka;-)Slaninka je iba navrchu kvôli vôni, nie je mastná:-)) Tejaja je výborná kuchárka a jej koložvárska je veľmi jedlá;-)

Sodovka Sodovka

10. 1. 2011 17:28

Koložvárskou kapustu dělám velice často.:-p Místo slaniny dávám dobrou - uzenou klobásku (musí vonět uzením). Nekončím rýži, ale zelím. Dělám přesně jak tejaja a Koložvarská kapusta všem chutná http://www.toprecepty.cz/recept/2070-kolozvarske-z.... Na talířku zdobím ještě kopečkem zakysané smetany. :-p :yes:

Pajaska Pajaska

10. 1. 2011 00:07

Kološvárské zelíčko milujeme a tahle varianta vypadá lákavě.:yes::-p

JanaDorazinova JanaDorazinova

9. 1. 2011 23:21

:yes:

Jenny

9. 1. 2011 21:50

vidím,že ještě neumím vařit...:-))tak tohle fakt neznám...:-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kolozvarska kapusta koložvárská pochoutka koložvárska kapusta recept koložvarské zelí kolozvarska slanina kološvárské zelí recept kološvárské plněné zelí zelí recepty recept-kolozvarska kapusta slovenské zelí zeli po slovensku kolozvarske zeli recept recept na kološvarské zelí kolozvarska basta kolovarska kapusta koložvárská kapusta recept recepty ze zelí recept na koložvárskou kapustu zelí na slovensku kolosvarska pochoutka

Suroviny: zelí kysané, plec vepřová, rýže dlouhozrnná, smetana zakysaná, smetana na vaření, cibule, slanina oravská, paprika sušená sladká, pepř, sůl

TopRecepty.cz

Koložvárske zelí

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/OZ2Y