Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Tilápie na rozmarýnu s česnekem

Milujete ryby? Vyzkoušejte tilápii, která pochází ze samotné Afriky, ale zaplavuje evropské jídelníčky zejména díky absenci nepříjemných kostí. Výborná je na česneku, rozmarýnu nebo jen s petrželkou.

Hodnocení receptu je 5,0 (25×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 30 min

40 min (10 min příprava + 30 min tepelná úprava)

4. 2. 2011 23:03

Suroviny pro 3 porce

3 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Další recept s minimem ingrediencí, což u ryb není na škodu.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Katastrophe

13. 9. 2013 19:10

Tilápie je skvělá a tahle úprava nám určitě vyhovovala :-) Mám ráda jídla, která jsou dobrá, ale nenáročná na přípravu :-8 :-D
Jen jsme k tomu měli zapečené brambory se smetanou (zbyly nám od oběda) :)

hazel hazel

24. 8. 2013 01:30

Vratili jsme se z cest a nasla jsem tento rychly,ale moc dobry recepis na tilapiu. Moc nam to chutnalo.Tak dik za podeleni se o tento recepis.

MilaO

19. 7. 2013 00:26

Tak tohle je prostě výborné!:yes: Říkala jsem si, že je to nějak příliš jednoduché, ale v jednoduchosti je krása. Díky za recept! :-K

danielle72 danielle72

6. 6. 2013 19:15

Tilápie je skvělá ryba, má krásné pevné maso - jedna z našich nejoblíbenějších (hned po mečounovi, tuňákovi a candátovi;-) +16:-)

Iwanka

6. 6. 2013 19:05

Iwanka: Ach jo, až na tu gramatiku... Opravuji: Rozmarýn :-8

Iwanka

6. 6. 2013 18:59

Také budu dnes připravovat tilápii poprvé. Děkuji za tip :-p Rozmarín mám za oknem, tak už se těším, až s ním tu dobrotu posypu a šoupnu to pěkně na gril. Česnek mám český a sůl mořskou v mlýnku (ta je nejlepší). Jinak pangase nejím (vypadá to podobně), to není ryba a už vůbec né z nějakého supermarketu... :-O Rybu vždy jedině z rybárny :yes: (tak jako maso jedině od řezníka). Lidé by měli víc kupovat u malých soukromníků, u farmářů, pokud bydlí na vesnici, tak u statkářů... :yes: Zrušila bych všechny supermarkety plné jedovatých a chemických sraček a donutila tím lidi nakupovat kvalitní potraviny. Přeci nebudeme podporovat takové šejdlíře na úkor našeho zdraví!!! Vždy dám radši na kvalitu před kvantitou.:-p Přeji hezký den a spoustu dobrého jídla všem!!! :-K

Pepajz

19. 4. 2013 13:57

Tady jsem něco našel k té Tilápii : Maso tilapie má velmi vybranou chuť. Je sladké a velice jemné. Vzhledem k sladké chuti masa se tilapie výborně hodí při přípravě exotických pokrmů. Filety z tilápie upravujeme stejně jako filety z pangasia nebo tresky. Nejlepší je toto rybí maso vařit, smažit, dusit na páře a také grilovat.

BILKOVAI BILKOVAI

25. 7. 2012 17:16

Nic jiného mi nezbývá, než polykat, polykat, polykat:-S Luxus:yes:Ohledně toho solení - můj názor je, že se ryba musí více nasolit, než např, maso. Zrovna o víkendu manžel chytil kapra a dělala jsem z něj řízky. Nasolila jsem ho opravdu hodně a měla jsem strach, že bude přesolený, ale manžel říkal, že příště ještě víc:-O Ryba pojme hodně soli a ve výsledku je to tak akorát. A taky některá sůl solí více, některá méně.;-)

Radim K.

25. 7. 2012 17:04

Bylo to dobré. Jen bych v receptu upravil slova "bohatě nasolíme". Mírnil jsem se a stejně to bylo příliš slané. Ale jinak jednoduchý recept vyhovující mému kuchařskému umění.

Colombo65 Colombo65

31. 5. 2012 20:34

Eliza:
Děkuji, jsem rád, že chutnalo;-);-);-):-K

Eliza Eliza

31. 5. 2012 20:29

Bylo to výborné, Otto. Děkuji za nápad.:-p:yes:

niki

12. 4. 2012 14:45

dobrý nápad. pracuji s rybami a na tilápii nedám dopustit, hlavně i přijatelná cena. díky za tip. taky je dobrá zapečená se smetanou a strouhaným sýrem, posypaná trochou petrželky ;-)

Colombo65 Colombo65

18. 3. 2012 15:35

stakul:
Děkuji, jsem rád, že chutnalo;-);-);-)

stakul stakul

18. 3. 2012 15:34

Dnes jsem uvařila byla to dobrota:-))

miskasiska miskasiska

23. 4. 2011 10:47

díky za super tip :-!:-!:-!:-K

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: talapie tilapie ryba recepty tilapie-recepty tylápie ryba tilápie telápie ryba talápie filety z tilápie recept telapie recept ryba tilapia tilápie filet tilápie na grilu talápie recept tilápie ryba tilapie filety recept tilápie nilská ryba tilapie recepty úprava tilápie příprava tilapie filet z tilapie

Suroviny: tilapie, rozmarýn, sůl, česnek, olej olivový

TopRecepty.cz

Tilápie na rozmarýnu s česnekem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/XMZV