Pepřová omáčka
Pikantní omáčka, která přináší výrazný a pálivý zážitek. Je plná bohaté a aromatické chuti pepře, a skvěle se hodí k masu, grilovaným pokrmům či zeleninovým jídlům.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 210 kJ / 50 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,38 g |
Tuky | 0,17 g |
Vláknina | 4,80 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 413 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 9,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pepřová omáčka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3QQ
Moje poznámka
Pepřová omáčka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3QQ
Nejnovější recepty
Domácí brusinková granola
Přidáno před 1 hodinou
Quinoa jako salát
Přidáno před 2 hodinami
Kuřecí kapsa s rozmarýnem
Přidáno před 11 hodinami
Kvašené zelí
Přidáno před 17 hodinami
Zavařené vepřové maso
Přidáno 14. 9. 2025 08:01:02
Cuketová bábovka s kakaem a banánem
Přidáno 14. 9. 2025 07:54:14
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jednoduché vepřo-knedlo-zelo
Kajkajak před 12 hodinami
Švestkové buchty z kynutého těsta
mrazule před 12 hodinami
Škvarečky z bedel
lukadu před 14 hodinami
Honzovy buchty (jemné a vláčné)
xlindadivis před 14 hodinami
Vepřové na kmíně
Zbynek Hladik před 15 hodinami
Bramborový koláč s meruňkami
Alamatej před 15 hodinami
Nebe v hubě
Kookina před 15 hodinami
Domácí kečup
Fitulka před 16 hodinami
Rychlý švestkový koláč
maminka Machulka před 17 hodinami
Tématické fráze:
pepřová omáčka,
peprova omacka,
pepřová omáčka ke steakům,
pepřová omáčka recept,
pepřová omáčka recept,
pepřová omáčka k masu,
pepřová omáčka k masu,
polreich recepty,
recept na pepřovou omáčku,
pepřová omáčka na steak,
jak se dela peprova omacka,
recept pepřová omáčka,
polreich kucharka,
recepty peprova omacka,
pepřova omáčkou,
jak udělat pepřovou omáčku,
pepřová omáčka ke steaku,
recepty polreich,
pepřová omáčka na steaky,
peprova
Suroviny:
cibule,
pepř bílý,
maso uzené,
ocet,
sůl,
vývar masový,
jíška
Komentáře (5)