Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Marinované koleno podle Elišky Přemyslovny

V Hradní restauraci v Lokti můžete ochutnat výborné vepřové koleno podle Elišky Přemyslovny. Připravit si ho můžete i doma, protože vepřové koleno a černé pivo, to je kombinace, která nikdy nezklame. Pikantní marináda dodá masu výraznou chuť a nádhernou barvu.

Hodnocení receptu je 5,0 (44×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 220 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 200 min bez doby odležení

220 min (20 min příprava + 200 min tepelná úprava, bez doby odležení)

11. 4. 2011 21:17

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie1 944 kJ / 465 kcal
Bílkoviny10,03 g
Tuky2,90 g
Vláknina19,08 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 6,46 g
Sůl16,00 g
Sacharidy68,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Recept a jeho název původně pochází z pořadu Toulavá kamera ochutnává Česko, z Hradní restaurace u hradu Loket. Poměr surovin a v podstatě ani detailnější technologie přípravy nebyly udány, předkládám tedy svoji vlastní verzi.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Simona Skolakova Simona Skolakova

12. 4. 2011 07:47

moc hezký receptík;-):-p+1:yes:dala bych si hned;-):-D

srettka

12. 4. 2011 07:22

Tead El:-p...taky jsem ještě neviděla autora a z půlky fotěnky mi bylo jasno, kdo je tady pachatel:-))
Nádhera, úža mňamka a krááásné foto. Zátiší s kolínkem, ale jaké zátiší...mlask:-p:yes:

Kadlik Kadlik

12. 4. 2011 05:55

Na pečených kolenách mám nejradši to, že dceři nechutnají... Takže je celé sním JÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!:-D:-D:-D

Eliza Eliza

11. 4. 2011 21:27

Děkuju:-K. Špagetko nee, my to nejedli v noci, večeříme mezi šestou a půl sedmou, ale nebyl čas na vložení...:-) To naložení kolínka teda fakt dělá svoje...:-p

Colombo65 Colombo65

11. 4. 2011 21:24

Tak to je nádhera, kolena jsou prostě největší delikatesa z vepříka - ať si říká kdo chce co chce. Body už letíííííííí ;-)

spagetka spagetka

11. 4. 2011 21:20

Eliz - hele, takhle pozdě v noci jo....:-//Já teda nevím, u nás kolena jedou jak o život a to půlka rodiny musí dsržet dietu...:-D:-D, jinak:-*:-p:yes:.

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: marinované vepřové koleno naložení vepřového kolena vepřové koleno marinované- recept jak naložit vepřové koleno vepřové koleno marinovane vepřové koleno marinované recept marinované pečené koleno naložení kolena marinovane uzene koleno pečené marinované koleno nalozene veprove koleno marynované koleno recept na naložení kolena pečené koleno marinované marinovaná vepřová kolena naložení kolene uzené koleno marinované veprové koleno naložení jak naložit koleno nalozeni veproveho kolene

Suroviny: koleno vepřové, pivo černé, vývar masový, pepř celý, cibule, česnek, sůl, mouka hladká

TopRecepty.cz

Marinované koleno podle Elišky Přemyslovny

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rE4E