Suroviny pro 5
5
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 654 kJ / 1 590 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 143,34 g |
| Tuky | 32,29 g |
| Vláknina | 26,20 g |
| Cholesterol | 718 mg |
| Sodík | 524 mg |
| Sůl | 0,92 g |
| Sacharidy | 169,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 4. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové špalíčky s bramborami na vejcích
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pR01
Moje poznámka
Vepřové špalíčky s bramborami na vejcích
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pR01
Nejnovější recepty
Rybí polévka s jikrami
Přidáno před 2 hodinami
Šťouchané brambory s uzeným lososem
Přidáno před 2 hodinami
Halušky s vinnou klobásou
Přidáno před 3 hodinami
Pistáciová vosí hnízda s matchou
Přidáno před 5 hodinami
Rizoto pro žlučníkáře
Přidáno před 7 hodinami
Uzené maso na smetaně se zeleninou
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Plátky z krkovičky s omáčkou ze zeleného pepře
Limek před 3 minutami
Perníčky, které jsou hned měkké
LuciFerie před 1 hodinou
Marokánky III - cukroví
KikuLina před 1 hodinou
Perníčky Marie
salajkol před 4 hodinami
Vepřový pekáček s hlávkovým zelím a noky
habis před 4 hodinami
Fazolová polévka
Merylas před 5 hodinami
Vosí hnízda
Janet.P před 5 hodinami
Tuňáková pomazánka
Jindriskas před 5 hodinami
Houskové knedlíky
mikii před 5 hodinami
Tématické fráze:
vepřový špalíček,
vepřové špalíčky,
vepřové maso špalíček,
vepřové s bramborem,
vepřové špalíček,
špalíčky z vepřové masa,
veprove spalicky recept,
vepřový špalíček - recepty,
recept vepřové špalíčky,
veprovy spalicek recepty,
vepřové maso s bramborovým spalicky,
vepřoví špalíčky,
špalíčky vepřové,
špalíčky z vepřové panenky recept,
veprove maso s omackou a americkyma bramborami,
vepřová panenka na víně se šťouchanými bramborami,
vepřový špalíčky,
vepřové s bramborami,
špalíčky masa
Suroviny:
maso vepřové,
brambory,
cibule,
olej,
vejce,
sůl,
rozmarýn
Komentáře (4)