Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 862 kJ / 1 162 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 104,32 g |
| Tuky | 52,66 g |
| Vláknina | 22,70 g |
| Cholesterol | 297 mg |
| Sodík | 864 mg |
| Sůl | 2,06 g |
| Sacharidy | 59,34 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 4. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí prsa po zahradnicku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vYGV
Moje poznámka
Kuřecí prsa po zahradnicku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vYGV
Nejnovější recepty
Jednohubky s krabí pomazánkou
Přidáno před 10 hodinami
Linecké perníkové koláčky s povidly a mandlemi
Přidáno před 10 hodinami
Domácí skořicové sušenky
Přidáno před 11 hodinami
Vepřové na kmínu podle ČSN
Přidáno před 14 hodinami
Sachr cukroví
Přidáno před 14 hodinami
Zeleninová roláda se sýrem a šunkou
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Guláš uherského grófa
PavelSt před 10 minutami
Pizza šneky z listového těsta
LincolnRhyme před 6 hodinami
Těsto na perníčky - hned měkké
MarcelaH. před 6 hodinami
Květákové placičky
Valis před 7 hodinami
Rajská omáčka od maminky
Viktorka :) před 8 hodinami
Pečené kuře
Kajkajak před 9 hodinami
Dušená rýže
Kajkajak před 9 hodinami
Gazpacho jak ho dělám já
Sahula před 10 hodinami
Gaspacho - vychlazená španělská polévka
Sahula před 10 hodinami
Tématické fráze:
kuřecí po zahradnicku,
kuře po zahradnicku,
kureci maso po zahradnicku,
kuřecí plátek po zahradnicku,
maso po zahradnicku,
kureci prsa,
kureci prsa s testovinama,
špagety po zahradnicku,
kureci prsa po,
kuřecí prsa recepty,
játra po zahradnicku,
krůtí prsa po zahradnicku,
recept jatra po zahradnicku,
kureci prsa recept,
hovězí po zahradnicku,
vepřové po zahradnicku,
kuřecí steak po zahradnicku,
po zahradnicku,
hovězi maso po zahradnicku,
kuřecí nudličky po zahradnicku
Suroviny:
prsa kuřecí,
pepř mletý,
olej,
mrkev,
petržel,
celer,
cibule,
mouka hladká,
okurky sterilované,
máslo,
petrželka zelená
Komentáře (5)