Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 143 kJ / 34 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,98 g |
Tuky | 0,17 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 6,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 6. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Houbové smaženky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/p9kp
Moje poznámka
Houbové smaženky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/p9kp
Nejnovější recepty
Jedlé balíky slámy
Přidáno před 2 hodinami
Šátečky z listového těsta plněné tvarohem
Přidáno před 12 hodinami
Pohanková kaše s tofu
Přidáno před 15 hodinami
Kakaová pěna s tvarohem
Přidáno před 17 hodinami
Vanilkový máslový korpus
Přidáno před 20 hodinami
Květákové karbanátky s mozzarellou
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí salát s jogurtem
ZboSy před 59 minutami
Tilapie pečená s bramborami
nikkyshade před 2 hodinami
Jablečný koláč
Silvie.Gemini před 4 hodinami
Nejlepší vyprošťovací česnečka
Vanous.lukas před 12 hodinami
Kuřecí polévka
Kajkajak před 14 hodinami
Karlovarský knedlík
Kajkajak před 14 hodinami
Kokosová sváteční bábovka
irenaM před 15 hodinami
Linecké těsto z cukrářského učiliště" pro začátečníky"
Marketa75 před 15 hodinami
Debrecínská hrachová polévka
Mirrika před 15 hodinami
Extra jablkový koláč
Eva_H před 15 hodinami
Tématické fráze:
smažínka z hub,
houbový kuba ze zmrazených hub,
houbová smažínka,
houba modrák jako řízek,
smaženka z hub,
smažené řízky z hub,
mražené houbové řízky,
řízky ze zmražených hub,
houbovesmazenky,
houbový kuba z mražených hub,
houbovesmazenky,
rizky z modraku,
smazenky z hub,
recepty z čerstvých a zmražených hub,
houbové smažínky,
obed z hub,
houbové řízky mražené,
smaženka s hub,
recepty ze zmražených hub,
houbová smaženice do mrazáku
Suroviny:
houby lesní,
cibule,
slanina,
česnek,
brambory,
vejce,
petrželka,
libeček,
máslo,
tymián,
kmín celý,
strouhanka,
sůl
Komentáře (16)