Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Dušené okurky s liškami a křemenáči

Hodnocení receptu je 4,8 (13×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

31. 7. 2011 14:46

Suroviny

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Můžeme podlít i trochou bílého vína

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

1974andrea 1974andrea

22. 1. 2012 22:47

Tanicka:Tanicko, já myslím, že si pochutnáte, zkuste a dejte mi pak vědět;-)

Tanicka Tanicka

22. 1. 2012 22:36

Zajímavé, neobvyklé. Lišky jsou v mrazáku - dávám bod a ukládám :-)

1974andrea 1974andrea

1. 8. 2011 17:43

Ještě jednou všem děkuji, jsem moc ráda, že se s vámi můžu o recepty podělit:-K:-8

Oskeruska

1. 8. 2011 14:48

Andrej,tak to je mi jasny..na Plzensko jsem jezdila v detstvi s maminkou a jsou to nezapomenutelne zazitky :-) Ale ted z Olomouce uz je to mooc daleko :-) Jinak bych na ty houby s tebou sla moc rada,protoze uz taky nemam doma pro ne pochopeni..jist ano,ale sbirat ne:-D;-)

rebeka rebeka

31. 7. 2011 23:29

1974andrea:neví,o co přicházejí..chuť a lahodnost hub je nezměnitelná:-K:yes::-)

1974andrea 1974andrea

31. 7. 2011 22:40

Oskeruska:Ahoj, holky já bych vás tak vzala všechny na ty houby, doma pro to nemají pochopení a já to miluju. Jsem z Plzně a rostou na jih od Plzně.

Oskeruska

31. 7. 2011 22:37

Andrejko,pises Rebece,at prijede na houby k vam..no ja bych taky prijela-ale at hledam jak hledam,netusim,kde to "U VAS" je ;-)Koukla jsem na tvuj ulovek a tolik kremenacu jsem nevidela za cely svuj dlouhy zivot-na toz naraz:yes::-)

1974andrea 1974andrea

31. 7. 2011 20:38

Moc děkuji všem za milé a vtipné komentáře a všem přeji také houbařské úspěchy;-):-K:-8

pipre pipre

31. 7. 2011 19:33

Ach jo, moje oblíbené lišky, které miluji, ale nemám. Ale jídlo vypadá fakt dobře:yes:+11

Anna Kocikova Anna Kocikova

31. 7. 2011 18:29

Moc hezký receptík,který se mi líbí:-p+10:yes:

jahoda jahoda

31. 7. 2011 18:14

Recept se mi moc líbí:-p, mám uloženo a určitě vyzkouším, až budou hřiby (u nás teprve začínají).
S těmi salátovými okurkami i vínem tady mám recept http://www.toprecepty.cz/recept/18864-zeleninova-p..., který mě mile chuťově překvapil.
Věřím, že s houbami bude ještě lepší.
Super;-):-K:yes:

ivulinka ivulinka

31. 7. 2011 16:34

Zajímavá kombinace:yes:

suslajda suslajda

31. 7. 2011 15:52

:-Kzajímavá určitě i dobré+1:yes::yes:

1974andrea 1974andrea

31. 7. 2011 15:46

rebeka:Moje rodiče jsem včera tak tím košem navnadila, že dneska taky, déšť nedéšť, vyrazili a mají 2 přepravky na zeleninu. Ani jim to nezávidím, tolik práce s tím:-)):-D:-))

1974andrea 1974andrea

31. 7. 2011 15:38

spagetka:Já už musela použít lišky z mrazáku, tady u nás moc nerostou. Letos jsem na ně narazila jenom jednou, ale mrkni do fotoalb na můj včerejší úlovek;-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kremenaci jak vypadá hřib křemenáč dušené hřiby do mražáku kdy sbirat okurky hřiby dušené křemenáče na víně recept salatovka mrazak recepty z okurky salátovky namalovat okurku co s křemenáči lišky vmrazáku naco je nejlepsi houba křemenáč křemenáč nakládaný nakládané křemenáče naco jsou dobre bazalkove seminka dusene hriby s okurkami lišky do mrazaku naco použít hovězí váleček hřib křemenáč okurký hadovky

Suroviny: okurka čerstvá, houby lišky, houby křemenáči, cibule, slanina, sýr smetanový, máslo, kopr, sůl, pepř

TopRecepty.cz

Dušené okurky s liškami a křemenáči

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/DwO6