Postup přípravy
Zveřejněno 1. 12. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sekaná na chlebu - rychlovka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L5VW
Moje poznámka
Sekaná na chlebu - rychlovka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L5VW
Nejnovější recepty
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno před 2 hodinami
Cuketová pomazánka
Přidáno před 5 hodinami
Obyčejná babiččina květáková polévka
Přidáno před 5 hodinami
Mini vaflový špíz
Přidáno před 8 hodinami
Skládaný sýr se šunkou v HF
Přidáno před 16 hodinami
Dezert na způsob Tiramisu
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Stir-fry s mletým masem, zelenými fazolkami a červenou paprikou
spamejlik před 51 minutami
Ořechová top bábovka ("ořecháda")
Panova před 1 hodinou
Kuřecí prsa se zeleninou z jednoho pekáče
TH před 2 hodinami
Rychlá kuřecí "znojemská" omáčka
Markeeta před 2 hodinami
Česneková krémová polévka
AnetaHrda před 2 hodinami
Drobenkový koláč s pudinkem a jahodami
trepka před 8 hodinami
Kuřecí játra na paprikách
Walina1301@gmail.com před 9 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
y.klimova před 14 hodinami
Sýrová tortilla à la garlic bread
Alzbetina Prk. před 16 hodinami
Zapečený špenát
chocho před 18 hodinami
Tématické fráze:
sekana s tatrou,
sekaná s chlebem,
chleba se sekanou,
pečená rychlovka recept,
sekana pečena na v chlebu,
sekaná pečená na chlebu,
chlebova sekana,
sekaná pečená v chlebu,
syrova sekana s chlebe,,
šlehaná sekaná recept,
pečená šlehaná sekaná,
chleba ze sekanou,
recepty z chleba,
recept na sekanou,
slehana sekana,
sekaná podle vanka,
chleb s sekanou,
veprova sekana s tatrou,
kureci sekaná na chlebu,
recept na šlehaná sekaná
Suroviny:
sekaná,
sýr niva,
sýr eidam,
paprika čerstvá červená,
libeček,
pažitka,
petrželka,
hořčice,
chléb
Komentáře (31)
Díky za radu
Andri, a stačí se to propéct durch..nebude to syrové u chlebové strany
K receptu nejsou žádné komentáře.