Suroviny
Porce: 3-4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 217 kJ / 1 008 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 33,91 g |
| Tuky | 86,77 g |
| Vláknina | 6,04 g |
| Cholesterol | 92 mg |
| Sodík | 966 mg |
| Sůl | 2,37 g |
| Sacharidy | 21,03 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 1. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí plátky na celeru a smetaně v papiňáku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q5P0
Moje poznámka
Hovězí plátky na celeru a smetaně v papiňáku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q5P0
Nejnovější recepty
Kapr na asijský způsob podle Marka Raditsche
Přidáno před 4 hodinami
Provensálská rybí polévka podle Marka Raditsche
Přidáno před 5 hodinami
Italská krémová smetanová bramboračka
Přidáno před 13 hodinami
Sváteční likér podle Pohlreicha
Přidáno před 14 hodinami
Pečená uzená krkovice s květákem a salátem z kysaného zelí
Přidáno 2. 12. 2025 19:16:03
Dršťková svačinová polévka
Přidáno 2. 12. 2025 18:52:41
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Mleté maso na špagety
Kajkajak před 18 minutami
Fofr broskvový koláč
Martula před 41 minutami
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
AgirED před 1 hodinou
Pomazánka ze šprotů
foxinka001 před 1 hodinou
Kokosovo-tvarohový koláč (cheesecake)
Annanas před 1 hodinou
Voňavý chléb s česnekem
Annanas před 1 hodinou
Majonézové rohlíky
Annanas před 1 hodinou
Banánové sušenky
Annanas před 1 hodinou
Boršč s mletým masem
Kajkajak před 2 hodinami
Květáková polévka se zeleninou bez smetany
Topmoni před 2 hodinami
Tématické fráze:
hovězí v papináku,
hovězí zadní v papiňáku,
hovězí plátek na smetaně,
hovězí maso v papiňáku,
hovězí plátky,
plátky na smetaně,
recepty hovezi v papinaku,
hovězí na celeru,
hovezi papinak,
hovězí plátek s hranolkami,
brambory v papiňáku bez vody hovezi,
hovezi platky s hranolky,
hovezi s celerem v papinaku,
vaření hovězího masa v papiňáku,
hovězí z papiňáku,
zadní hovězí v papiňáku,
papinak hovězí,
vaříme v papináku,
hovězí maso na celeru,
hovezi platky s hranolkama
Suroviny:
maso hovězí,
bůček,
olej,
cibule,
celer,
celer,
bujón hovězí,
smetana ke šlehání,
hořčice,
sůl,
pepř mletý,
Komentáře (18)
Celer jsem pod maso sem tam přidávala,ale na velké množství mě až tady na Topkách navedla Simča a od té doby celeru vždy hóóódně
Jednou jsem maso připravovala v obyčejném kastrolu,ale papiňák je papiňák
Dana61-Danuš já jsem měla původně nachystanou zakysanou smetanu,ale v závěru jsem si to rozmyslela,ta šlehajda to hezky zjemnila.Tak jestli budeš tohle vařit,dej pak vědět pocity
krásné Ančí
čím dál lepší..ty jsi papinkouzelnice
Děkuji za komentíky i bodíky