Suroviny pro 15
15
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 709 kJ / 2 560 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 154,55 g |
Tuky | 11,66 g |
Vláknina | 206,31 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 2,14 g |
Sůl | 4,60 g |
Sacharidy | 360,05 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 1. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ribollita
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0XWy
Moje poznámka
Ribollita
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0XWy
Nejnovější recepty
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 8 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 11 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 11 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 12 hodinami
Bramborovo-cuketový bramborák plněný hermelínem
Přidáno před 12 hodinami
Rajčatový salát se šunkovým salámem a Camembertem
Přidáno před 12 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Brokolice s rajčaty, vejci a tofu
Dede. před 11 hodinami
Kynutý ovocný koláč s tvarohem
Tynaja před 11 hodinami
Sněhový rybízový koláč
Gablik před 11 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
ilonkakulisek před 12 hodinami
Fofr broskvový koláč
GumovaKachnicka před 12 hodinami
Brokolice s Nivou
Dede. před 12 hodinami
Švestkový koláč kynutý-nekynutý
slunecnice666 před 14 hodinami
Buřtguláš
Rosiwannabe před 14 hodinami
Mirabelková marmeláda
vojfrancezska před 15 hodinami
Mirabelkový sirup
vojfrancezska před 15 hodinami
Tématické fráze:
ribolita,
ribolita polevka recept,
polévka ribollita,
ribolita recept,
polévka rici pici,
polévka ribolita,
italská ribolita,
ribbolita,
ribolita toscana,
italská ribollita,
rybolita,
kadeřávek s mrkví,
recept černá kapusta cavolo nero pica,
italská polévka ribolita,
ribolelito,
vazole,
recept na polévku ribolita,
italská polévka recept ribbolita,
ribolata,
ribbolitta
Suroviny:
fazole bílé,
cibule,
mrkev,
celer,
kapusta,
česnek,
rajče,
petrželka,
bazalka čerstvá,
saturejka,
sůl,
parmazán,
vývar zeleninový,
chléb,
olej olivový
Komentáře (22)
http://ellematovin.se/ribollita/