Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 754 kJ / 658 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,97 g |
Tuky | 57,86 g |
Vláknina | 5,18 g |
Cholesterol | 178 mg |
Sodík | 644 mg |
Sůl | 1,70 g |
Sacharidy | 15,37 g |
Postup přípravy
vše smíchat dohromady a obalit v ní maso a necháme asi hodinu naležet. Krok 2: Na dno zapékací misky dáme půlku slaniny a klobásek a cibuli, vložíme maso i se zbytkem marinády a opět dáme zbytek cibule klobásek a končíme slaninou. Krok 3: Zasypeme sýrem a hermelínem na plátky, podlijeme šlehačkou. Krok 4: Dáme zapéct do trouby na 180°C asi 100 minut. Pekáček je přikrytý alobalem asi 45 minut, potom odděláme a zapečem do zlatova. Podáváme s opékaným bramborem.
Zveřejněno 22. 1. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové marinované zapečené maso
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/O5Qp
Moje poznámka
Vepřové marinované zapečené maso
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/O5Qp
Nejnovější recepty
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 12 hodinami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno před 17 hodinami
Tradiční prošívaná deka
Přidáno 17. 9. 2025 20:54:13
Vafle z párků a vajíček
Přidáno 17. 9. 2025 18:02:44
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno 17. 9. 2025 17:54:39
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno 17. 9. 2025 17:46:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí stehna pečená v jogurtu s hrubozrnnou hořčicí
E. J. K. před 4 hodinami
Pečená švestková povidla
Vivik21 před 5 hodinami
Krenex
dragomirac před 6 hodinami
Domácí vepřovka z krkovice z papiňáku (tlakového hrnce)
Slavista62 před 6 hodinami
Domácí vepřovka
Slavista62 před 6 hodinami
Bílé fazole s bramborami a smetanou
jana1974 před 7 hodinami
Buchta Fešák
LuccHansel před 7 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Palusanda před 8 hodinami
Sekaná s cuketou
evik_svistik před 8 hodinami
Vepřenky podle ČSN
Veros51 před 8 hodinami
Tématické fráze:
marinované maso,
marinování masa,
marinované pečené vepřové kotlety,
zapečené vepřové maso recepty,
veprove maso recepty,
marinování vepřového masa,
marinovaná vepřová kotleta recepty,
recepty z vepřového masa,
marinovaná vepřová kotleta,
zapečene maso,
jak marinovat maso,
zapecene vepřové maso,
marinování masa před pečením,
vepřové kotlety recept marinované,
marinovaná masa,
marinovane veprove kotlety,
recept na marinování masa,
marinovane veprove,
recepty na vepřové maso,
zapečená marinovaná krkovice
Suroviny:
kýta vepřová,
smetana zakysaná,
paprika sušená sladká,
hořčice,
pasta wasabi,
česnek,
sůl,
pepř,
šlehačka,
slanina,
klobása,
cibule,
sýr tvrdý,
sýr hermelín
Komentáře (5)