Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 754 kJ / 658 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 17,97 g |
| Tuky | 57,86 g |
| Vláknina | 5,18 g |
| Cholesterol | 178 mg |
| Sodík | 644 mg |
| Sůl | 1,70 g |
| Sacharidy | 15,37 g |
Postup přípravy
vše smíchat dohromady a obalit v ní maso a necháme asi hodinu naležet. Krok 2: Na dno zapékací misky dáme půlku slaniny a klobásek a cibuli, vložíme maso i se zbytkem marinády a opět dáme zbytek cibule klobásek a končíme slaninou. Krok 3: Zasypeme sýrem a hermelínem na plátky, podlijeme šlehačkou. Krok 4: Dáme zapéct do trouby na 180°C asi 100 minut. Pekáček je přikrytý alobalem asi 45 minut, potom odděláme a zapečem do zlatova. Podáváme s opékaným bramborem.
Zveřejněno 22. 1. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové marinované zapečené maso
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/O5Qp
Moje poznámka
Vepřové marinované zapečené maso
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/O5Qp
Nejnovější recepty
Dýňové karbanátky
Přidáno před 3 hodinami
Jablkovo-pudinkový koláč
Přidáno před 6 hodinami
Kakaová roláda s tvarohovým krémem a banánem
Přidáno před 9 hodinami
Slaný snídaňový koláč z tortilly
Přidáno před 12 hodinami
Jemná rybičková pomazánka
Přidáno před 20 hodinami
Koláčky s dvojí náplní zadělávané majonézou
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jednoduchá jablečná buchta
MarcelaH. před 20 minutami
Budapešťská pomazánka
Rennnie. před 48 minutami
Dančí guláš s knedlíkem
GabiStef před 1 hodinou
Grilování zeleniny
babkalenka před 1 hodinou
Kuskus s restovanou zeleninou a tuňákem
Kajkajak před 1 hodinou
Rajčatový salát s majonézou
Kajkajak před 1 hodinou
Pórková polévka
Kajkajak před 1 hodinou
Hraběnčiny výborné řezy
Massa před 2 hodinami
Smažené rybí filety s lehkým bramborovým salátem
Limek před 2 hodinami
Koláč z tvarohu s jablky
Cinderka před 3 hodinami
Tématické fráze:
marinované maso,
marinování masa,
marinované pečené vepřové kotlety,
zapečené vepřové maso recepty,
veprove maso recepty,
marinování vepřového masa,
marinovaná vepřová kotleta recepty,
recepty z vepřového masa,
marinovaná vepřová kotleta,
zapečene maso,
jak marinovat maso,
zapecene vepřové maso,
marinování masa před pečením,
vepřové kotlety recept marinované,
marinovaná masa,
marinovane veprove kotlety,
recept na marinování masa,
marinovane veprove,
recepty na vepřové maso,
zapečená marinovaná krkovice
Suroviny:
kýta vepřová,
smetana zakysaná,
paprika sušená sladká,
hořčice,
pasta wasabi,
česnek,
sůl,
pepř,
šlehačka,
slanina,
klobása,
cibule,
sýr tvrdý,
sýr hermelín
Komentáře (5)