Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 11 487 kJ / 2 746 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 88,43 g |
| Tuky | 39,35 g |
| Vláknina | 49,92 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 6,44 g |
| Sůl | 16,06 g |
| Sacharidy | 484,46 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 1. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
FITchlebík
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8Bwm
Moje poznámka
FITchlebík
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8Bwm
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Jablkovo-pudinkový koláč
Přidáno před 2 hodinami
Kakaová roláda s tvarohovým krémem a banánem
Přidáno před 5 hodinami
Slaný snídaňový koláč z tortilly
Přidáno před 8 hodinami
Jemná rybičková pomazánka
Přidáno před 16 hodinami
Koláčky s dvojí náplní zadělávané majonézou
Přidáno před 18 hodinami
Kuřecí kapsy plněné šunkou a uzeným sýrem, pečený květák a česnekový dip
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cookies s čokoládou
Tulenice před 18 minutami
Křehoučké jogurtové řízky
vjeuka před 1 hodinou
Pečené morkové kosti na česnekové topince
Lida.Rose před 1 hodinou
Cibulová polévka
ekika před 1 hodinou
Nadýchaný hrnečkový perník
DVJU7 před 1 hodinou
Pohanka s medem a sušeným ovocem
MiroslavB před 1 hodinou
Perníkové muffiny s jablečným středem
Zizalinka před 1 hodinou
Jablkový piškot
malami před 1 hodinou
Těstoviny s žampiony a brokolicí
Limek před 2 hodinami
Jednoduché, rychlé a levné těsto na štrúdl
hajibuni před 2 hodinami
Tématické fráze:
fit chlebík recept,
recepty na zrní,
fit chléb recept,
zrníček recept,
recept fit chleb,
jak upéct fit chléb recept,
recept na fit chleba,
fit chleba recept,
kde sehnat zrníčka pšenice,
fit chlebík,
recepty ze zrní,
zrní recepty,
mleté zrní
Suroviny:
žito,
pšenice,
voda,
semínka lněná,
slunečnice loupaná,
otruby,
kmín drcený,
sůl,
olej,
ocet,
cukr,
mouka žitná chlebová,
mouka celozrnna pšeničná,
mouka hladká,
droždí
Komentáře (14)
Taky se mi jednou stalo, že zrní bylo rozmixované méně, ale zase nás to pak nutilo pomaleji jíst a lépe kousat
Většinou používám celozrnnou BIO (ze Zdravé výživy). Ne proto, že je bio, ale že je tak jemňounce mletá, že vypadá jako hladká mouka a v těstě je příjemná. Ale už delší dobu ji nemůžu sehnat, mám teď tuhle od jiné firmy
Ta pšeničná mouka celozrnná je hrubě mletá nebo jemná? Děkuji za odpověď