Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 317 kJ / 76 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,20 g |
| Tuky | 0,00 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 3 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 3,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 1. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dalmatská pašticada
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rXZ6
Moje poznámka
Dalmatská pašticada
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rXZ6
Nejnovější recepty
Kapr v listovém těstě s peperonatou
Přidáno před 3 hodinami
Tortilla jako pizza s mletým masem, mozzarellou a olivami
Přidáno před 4 hodinami
Dietní květák z trouby
Přidáno před 5 hodinami
Jedlé muchomůrky
Přidáno před 7 hodinami
Zeleninová polévka se slzovkou
Přidáno před 15 hodinami
Zapečené gnocchi s kuřecím masem a špenátem
Přidáno před 15 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí kmínový chleba
Pavluska75 před 32 minutami
Rajská omáčka
Elektronka007 před 1 hodinou
Hraběnčiny řezy II.
Lida-veverka před 1 hodinou
Extra rychlé lívance
Reveroger před 1 hodinou
Masové kuličky v rajské omáčce
Leni1970 před 1 hodinou
Segedínský guláš
coolbinsz před 1 hodinou
Jablečný šťavnatý koláč
beruska22 před 1 hodinou
Cuketová polévka s kuskusem
Andyzvesnice před 1 hodinou
Křehký koláč s mákem, tvarohem a švestkami
TommyKoci před 1 hodinou
Krůtí plátek v hořčicovo-smetanové omáčce
IRBONA před 2 hodinami
Tématické fráze:
pastisáda,
paštikáda,
pašticida,
hovězí pašticáda,
pasticiada,
dalmatská paštikáda,
dalmatská polévka,
dalmátská fazolová polévka,
dalmátská pšticáda,
paštikada recept,
pašticada telecí,
pasticada dalmanske jidlo,
paščičáda,
dalmátská pasticiada,
pašticáda s bramborovými noky,
paštycada,
dalmatska fazolova polévka recept,
recept na paštycadu,
jak se prošpikuje maso,
pasticada a svestky
Suroviny:
hovězí zadní,
slanina,
česnek,
cibule,
celer,
ocet vinný,
vývar,
pepř,
ořech muškátový,
koření hřebíček,
víno červené,
cukr
Komentáře (10)
Vařil jsem v Podgore a musím trochu korigovat tvůj recept, promiň.
Průšvih - zapomněl jsi na sušené švestky! To zcela zásadní chyba. Jako bys nedal do guláše papriku. Dále je zcela povinná konšerva, což je 3x zahuštěný rajský protlak. A když se to propasíruje zahušťovat strouhankou se to nemusí, s tou by tě Dalmatinec vyhnal :)
Je to pro Dalmatince jídlo takového významu, jako pro nás svíčková na smetaně. Přestože ji každý uvaří jinou, má to svoje neopominutelná pravidla.