Žitno-pšeničné špičky
Suroviny
Porce: 5 větších špiček asi po 120-130 g
Nutriční hodnoty
Energie | 5 940 kJ / 1 420 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 42,00 g |
Tuky | 6,65 g |
Vláknina | 25,70 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 4,81 g |
Sůl | 12,00 g |
Sacharidy | 285,10 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
29. 2. 2012 17:39
29. 2. 2012 16:29
29. 2. 2012 16:12
29. 2. 2012 16:09
a moc děkuji
29. 2. 2012 16:01
Bud ji po troskach pridavej do chlebiku nebo si zajdi na Damu. Zminovala ses nekde, ze tam obcas chodis...nebo se pletu?
29. 2. 2012 15:50
a co s tou špaldovou.. neměla bys v rukávě nějaký tip na její zužitkování
29. 2. 2012 15:45
Chlebova je tady pouzita zitna, spaldovka je psenicna mouka. Takze bych nemenila, ani za tu hladkou, ktera prevazne zitne testo trochu odlehcuje.
cardanka: ano, Jani, to je onco Po otevreni ji mej porad v lednici a kdyz ji budes vzdycky nabirat jen suchou, cistou lzickou, vydrzi az do spotreby - i kdyby byla ke konci uz po zaruce.
29. 2. 2012 15:33
jenom dotaz, můžu-li... dala by se místo chlebové mouky použít špaldová jak moc by se změnila chuť pečiva manžel totiž místo chlebové, koupil špaldovou.. teď nevím, kam s ní
29. 2. 2012 15:05
Prosím, koupila jsem si sladěnku ječmennou od naturalu, mohu ji tedy používat na omládek atd... Doposud jsem používala med
29. 2. 2012 15:02
29. 2. 2012 14:38
29. 2. 2012 14:05
29. 2. 2012 13:53
29. 2. 2012 13:52
29. 2. 2012 13:44
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jablečný donut
Přidáno před 3 minutami
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Přidáno před 10 hodinami
Brambory zapečené s medvědím česnekem, sýrem a smetanou v remosce
Přidáno před 15 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Přidáno před 15 hodinami
Nepečené řezy “Nanaimo”
Přidáno před 16 hodinami
Chřest s holandskou omáčkou a opečenou šunkou
Přidáno před 16 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Moanka uvařila před 3 hodinami
Smažená rýže s kuřecím masem jako z asijského bistra
JaninaZ. uvařila před 8 hodinami
Škvarkovníčky (škvarkové rohlíčky)
Tonja uvařila před 9 hodinami
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Viera19@seznam.cz uvařil před 10 hodinami
Nadýchaný perník
Haninaa uvařil před 11 hodinami
Houbovo-pórkové vepřové maso
Elivet uvařil před 11 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Moanka uvařila před 11 hodinami
Čokoládové muffiny bez mléka
Wanilor uvařila před 13 hodinami
Brownies I.
MarenkaKonvalinkova uvařila před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Náš život s celiakií: Jak jsme pátrali po bezlepkových těstovinách, kde je sehnat a které u nás nakonec vyhrály?
Wurstsalat: Pikantní německá salámová pochoutka může být i z točeňáku nebo českých špekáčků, nejlepší je k pivu
Co je omládek a kam jej použít? Chuť pečiva dovede povýšit k dokonalosti
Další recepty
Tématické fráze: sladěnka ječmenná co je to sladěnka recept na zitno psenicny chleb zitno psenicne rohliky žitno pšeničný chléb recept žitno-pšeničný pečený v troubě pečivo z pšeničné celozrnné mouky recept zitno psenicne housky žitno pšeničné dalamánky zitno-psenicne na housky žitno pšeničné bulky pecivo-špičky špaldovo žitné housky obrázky psenicno zitne rohliky peceni s zitno celozrnne mouky zitno-spaldove rohliky jak si doma upéct rohlíčky z pseničné celozrnné mouky pšeničná sladěnka zitno psenicne pecivo chlebové špičky
Suroviny: voda, sladěnka, droždí, mouka hladká, voda, olej, sůl, kmín drcený, mouka žitná chlebová, mouka hladká
Žitno-pšeničné špičky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2OJz
53 názorů