Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Žitno-pšeničné špičky

Hodnocení receptu je 5,0 (35×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

29. 2. 2012 12:15

Suroviny

Porce: 5 větších špiček asi po 120-130 g

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie5 940 kJ / 1 420 kcal
Bílkoviny42,00 g
Tuky6,65 g
Vláknina25,70 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 4,81 g
Sůl12,00 g
Sacharidy285,10 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj: http://www.pekarnomanie.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Iriska Iriska

29. 2. 2012 17:39

Ty jsou krásné :yes::yes:+

cathleen cathleen

29. 2. 2012 16:29

zizala: :-)) takhle ja nas "šidím" s celozrnnou jemne mletou. Je BIO, kupuju ji ve Zdravicku a je tak fajn jemne mleta, ze v pecivu neni poznat (na strukture).

zizala zizala (moderátorka)

29. 2. 2012 16:12

rebeka: Já s ní nahrazuju část hladké mouky do všeho pečiva, kam se dává hladká - do koláčů,...dávám jí tak 1/4 množství. Aspoň mám lepší pocit, že nejíme jen bílou mouku :-8:-8

rebeka rebeka

29. 2. 2012 16:09

cathleen: no, popravdě.. já bych to za ty prachy taky nekoupila:-//:-8 , ale stalo se... ne, já na Dámu ne;-) ale někde mrknu, co s ní.. přece ji nevyhodím.. za ty peníze:-8:-D:-D
a moc děkuji:-)

cathleen cathleen

29. 2. 2012 16:01

rebeka: Nadi, ja se priznam, ze spaldovku nekupuju. Jednak - jak jsem uz psala - ji v pecivu chutove nijak nepoznam a hlavne - nechce se mi davat 50 i vic Kc za kilo mouky.
Bud ji po troskach pridavej do chlebiku nebo si zajdi na Damu. Zminovala ses nekde, ze tam obcas chodis...nebo se pletu? ;-)

rebeka rebeka

29. 2. 2012 15:50

cathleen: takže nic:-( budu muset koupit tu správnou, že;-):-?
a co s tou špaldovou.. neměla bys v rukávě nějaký tip na její zužitkování;-):-?:-D

cathleen cathleen

29. 2. 2012 15:45

rebeka: spaldove pecivo by melo chutnat po oriskach, ale ja necitila nic zvlastniho :-)
Chlebova je tady pouzita zitna, spaldovka je psenicna mouka. Takze bych nemenila, ani za tu hladkou, ktera prevazne zitne testo trochu odlehcuje. ;-)

cardanka: ano, Jani, to je onco :yes: Po otevreni ji mej porad v lednici a kdyz ji budes vzdycky nabirat jen suchou, cistou lzickou, vydrzi az do spotreby - i kdyby byla ke konci uz po zaruce.

rebeka rebeka

29. 2. 2012 15:33

krása.. jako vždy:-K:-K pekárny je skvělá věc, o tom žádná;-) a tvé várobky jsou zkrátka profi kousky:-):yes:
jenom dotaz, můžu-li... dala by se místo chlebové mouky použít špaldová:-? jak moc by se změnila chuť pečiva:-?:-? manžel totiž místo chlebové, koupil špaldovou.. teď nevím, kam s ní:-8:-D

cardanka

29. 2. 2012 15:05

Cathleen:-K velmi pěkné špičky;-)Ukládám a 10.bodík posílám:yes:
Prosím, koupila jsem si sladěnku ječmennou od naturalu, mohu ji tedy používat na omládek atd...:-? Doposud jsem používala med:-8

Bibinka Bibinka

29. 2. 2012 15:02

cathleen:no krásné špičky-jak jinak u Cathleen, to je zaručená dobrota jak na chuť, tak na podívanou, to je dokonalá práce. Máš 9.bod:yes:

zizala zizala (moderátorka)

29. 2. 2012 14:38

To je zase krása :-O Máš to pečivo tak úhledné, že se až srdce tetelí, o žaludku nemluvě ;-):yes:

cathleen cathleen

29. 2. 2012 14:05

m.lumicek: :-D fotkám budu moc ráda, díky.

m.lumicek m.lumicek

29. 2. 2012 13:53

cathleen : díky. :-) fajn,budu s tím počítat.Taky sem chtěla vyzkoušet neco jiného než jen z hladké bílé mouky .Dám vedět jak mé pečení dopadlo a když Ti nebude vadit vložím i foto pokud se povede ;-)

Irrena Irrena

29. 2. 2012 13:52

Určitě je vyzkouším:yes:a hned z dvojité dávky:-D

Anna Kocikova Anna Kocikova

29. 2. 2012 13:44

Cathleen mě vždycky u Tvých príma receptíků dostanou hlavně ty krásně dokonalé tvary hotového výrobku:-K+5:-p:yes:

1 2 3 4

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Další recepty

Tématické fráze: sladěnka ječmenná co je to sladěnka recept na zitno psenicny chleb zitno psenicne rohliky žitno pšeničný chléb recept žitno-pšeničný pečený v troubě pečivo z pšeničné celozrnné mouky recept zitno psenicne housky žitno pšeničné dalamánky zitno-psenicne na housky žitno pšeničné bulky pecivo-špičky špaldovo žitné housky obrázky psenicno zitne rohliky peceni s zitno celozrnne mouky zitno-spaldove rohliky jak si doma upéct rohlíčky z pseničné celozrnné mouky pšeničná sladěnka zitno psenicne pecivo chlebové špičky

Suroviny: voda, sladěnka, droždí, mouka hladká, voda, olej, sůl, kmín drcený, mouka žitná chlebová, mouka hladká

TopRecepty.cz

Žitno-pšeničné špičky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/2OJz