Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 376 kJ / 2 002 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 91,84 g |
Tuky | 142,35 g |
Vláknina | 15,00 g |
Cholesterol | 639 mg |
Sodík | 826 mg |
Sůl | 1,76 g |
Sacharidy | 82,04 g |
Postup přípravy
Krok 1: Z paprik seřízneme vršky, odstraníme semeníky a žebra a dobře omyjeme a naplníme masovou nádivkou.
Krok 2: Drobně pokrájenou cibuli a zeleninu zpěníme na másle, přidáme naplněné papriky a celý pepř a krátce podusíme. Když cibule a zelenina zrůžoví, papriky podlijeme vodou a pečme pod pokličkou v troubě.
Krok 3: Při dopékání podlijeme smetanou rozšlehanou s moukou a dopečeme. Papriky vyjmeme a omáčku rozmixujeme přidáme na papriky a ještě chvíli prohříváme.
Zveřejněno 16. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Plněné papriky na smetaně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6W7
Moje poznámka
Plněné papriky na smetaně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6W7
Nejnovější recepty
Sýrové papriky
Přidáno před 12 hodinami
Zapečené houby se zeleninou
Přidáno před 20 hodinami
Salsiccia s křenem a hořčicemi
Přidáno před 21 hodinami
Kuličky ze salsiccie se špenátovou rýží
Přidáno před 22 hodinami
Lehká cuketová polévka
Přidáno před 22 hodinami
Polévka z rajčat se smetanou
Přidáno 5. 8. 2025 17:17:07
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Švestková čokoláda
sulckax612 před 8 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
dalida před 11 hodinami
Brynzovníky
Jan Nemec před 12 hodinami
Cuketová polévka s kuskusem
TondaJ před 14 hodinami
Cuketa v sýrovém těstíčku - pečená v troubě
olca1983 před 14 hodinami
Zemlbába - žemlovka
capramo před 15 hodinami
Rajská polévka s rýží
Kajkajak před 15 hodinami
Jihočeská kulajda
Martina 2552 před 16 hodinami
Koprové špagety z jedné pánve
cismondan.p@gmail.com před 16 hodinami
Bílá zelňačka s koprem
lukyvesely18@seznam.cz před 16 hodinami
Tématické fráze:
plněné papriky se smetanou,
plněná paprika,
bulharské plněné papriky,
plněné červené papriky,
plněné papriky ve smetanové omáčce,
plněné papriky,
recepty na plněné papriky se smetanou,
plněné papriky ve smetanové,
recepty paprika,
plněné bulharské papriky,
červené plněné papriky,
týden plněné papriky,
plněné papriky se smetanovou omáčkou,
plněná paprika ve smetanové omáčce,
cervene papriky plnene,
plněná červená paprika,
plněné pariky se smetanou,
jidla z paprik,
plněná paprika se smetanou,
chorvatské plněné papriky
Suroviny:
paprika čerstvá červená,
máslo,
slanina,
mrkev,
celer,
petržel,
cibule,
mouka hladká,
pepř,
sůl,
smetana,
ocet,
cukr,
maso mleté,
cibule,
vejce,
strouhanka,
pepř mletý,
sůl,
cibule
Komentáře (3)
S vděkem jsem přijal fotku a na ní vidno červené papriky. Totiž, doma v Česku jsme tradičně a bez přemýšlení vařili ze zelených paprik. Až v Americku jsme přešli na červené papriky, z prostého důvodu - mají slabší slupku a jsou snáz stravitelné.