Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 376 kJ / 2 002 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 91,84 g |
| Tuky | 142,35 g |
| Vláknina | 15,00 g |
| Cholesterol | 639 mg |
| Sodík | 826 mg |
| Sůl | 1,76 g |
| Sacharidy | 82,04 g |
Postup přípravy
Krok 1: Z paprik seřízneme vršky, odstraníme semeníky a žebra a dobře omyjeme a naplníme masovou nádivkou.
Krok 2: Drobně pokrájenou cibuli a zeleninu zpěníme na másle, přidáme naplněné papriky a celý pepř a krátce podusíme. Když cibule a zelenina zrůžoví, papriky podlijeme vodou a pečme pod pokličkou v troubě.
Krok 3: Při dopékání podlijeme smetanou rozšlehanou s moukou a dopečeme. Papriky vyjmeme a omáčku rozmixujeme přidáme na papriky a ještě chvíli prohříváme.
Zveřejněno 16. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Plněné papriky na smetaně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6W7
Moje poznámka
Plněné papriky na smetaně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6W7
Nejnovější recepty
Polévka kulajda se zeleninou
Přidáno před 9 hodinami
Kapr se zeleninou a houbami
Přidáno před 10 hodinami
Kapr pečený na kmíně s nastavovanou kaší
Přidáno před 10 hodinami
Linecké skořicové kytičky
Přidáno před 10 hodinami
Linecké čtverečky s mašličkou
Přidáno před 11 hodinami
Nakládané tvarůžky
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kynuté knedlíky, které se vždy povedou
Barča před 8 hodinami
Plovdivské maso
zvon23 před 8 hodinami
Buřtgulášek z točeňáku
janmericka87 před 11 hodinami
Jablečné krémové řezy
Jitinka před 11 hodinami
Nekynuté svatomartinské rohlíčky s ořechovou náplní
Hylda před 11 hodinami
Mrkvové šátečky s povidly
HanaNova před 13 hodinami
Soukenický sekaný řízek
Merylas před 15 hodinami
Vlašský salát speciál podle ČSN
LadyLada před 15 hodinami
Celozrnné muffiny s medovou polevou
Lada Kašparová před 16 hodinami
Ořechová bábovka
Romanka67 před 18 hodinami
Tématické fráze:
plněné papriky se smetanou,
plněná paprika,
bulharské plněné papriky,
plněné červené papriky,
plněné papriky ve smetanové omáčce,
plněné papriky,
recepty na plněné papriky se smetanou,
plněné papriky ve smetanové,
recepty paprika,
plněné bulharské papriky,
červené plněné papriky,
týden plněné papriky,
plněné papriky se smetanovou omáčkou,
plněná paprika ve smetanové omáčce,
cervene papriky plnene,
plněná červená paprika,
plněné pariky se smetanou,
jidla z paprik,
plněná paprika se smetanou,
chorvatské plněné papriky
Suroviny:
paprika čerstvá červená,
máslo,
slanina,
mrkev,
celer,
petržel,
cibule,
mouka hladká,
pepř,
sůl,
smetana,
ocet,
cukr,
maso mleté,
cibule,
vejce,
strouhanka,
pepř mletý,
sůl,
cibule
Komentáře (3)
S vděkem jsem přijal fotku a na ní vidno červené papriky. Totiž, doma v Česku jsme tradičně a bez přemýšlení vařili ze zelených paprik. Až v Americku jsme přešli na červené papriky, z prostého důvodu - mají slabší slupku a jsou snáz stravitelné.