Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 376 kJ / 2 002 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 91,84 g |
| Tuky | 142,35 g |
| Vláknina | 15,00 g |
| Cholesterol | 639 mg |
| Sodík | 826 mg |
| Sůl | 1,76 g |
| Sacharidy | 82,04 g |
Postup přípravy
Krok 1: Z paprik seřízneme vršky, odstraníme semeníky a žebra a dobře omyjeme a naplníme masovou nádivkou.
Krok 2: Drobně pokrájenou cibuli a zeleninu zpěníme na másle, přidáme naplněné papriky a celý pepř a krátce podusíme. Když cibule a zelenina zrůžoví, papriky podlijeme vodou a pečme pod pokličkou v troubě.
Krok 3: Při dopékání podlijeme smetanou rozšlehanou s moukou a dopečeme. Papriky vyjmeme a omáčku rozmixujeme přidáme na papriky a ještě chvíli prohříváme.
Zveřejněno 16. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Plněné papriky na smetaně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6W7
Moje poznámka
Plněné papriky na smetaně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6W7
Nejnovější recepty
Vajíčková pomazánka z Lučiny
Přidáno před 4 hodinami
Krkovice na zeleninovém lůžku
Přidáno před 6 hodinami
Rukolový salát s balkánským sýrem a jablkem
Přidáno před 7 hodinami
Salát se smažákem
Přidáno před 8 hodinami
Cizrna s cuketou a rajčaty na cibuli
Přidáno před 9 hodinami
Máslovo-ořechová bábovka
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kmínová polévka
Kajkajak před 1 hodinou
Rajská omáčka
Daniela57 před 2 hodinami
Pyré z dýně hokkaido
Monikama před 2 hodinami
Afrika řezy
hliboka před 3 hodinami
Křehké řezy s pudinkem a ořechy
hliboka před 3 hodinami
Mrkvový perník s povidly
David Salamánek před 3 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Eiisa před 3 hodinami
Zdravý mrkvovo-jablečný dort
sbezecna před 3 hodinami
Květáková fritáta
Wikki před 4 hodinami
Makový závin hrnkový
titi96 před 4 hodinami
Tématické fráze:
plněné papriky se smetanou,
plněná paprika,
bulharské plněné papriky,
plněné červené papriky,
plněné papriky ve smetanové omáčce,
plněné papriky,
recepty na plněné papriky se smetanou,
plněné papriky ve smetanové,
recepty paprika,
plněné bulharské papriky,
červené plněné papriky,
týden plněné papriky,
plněné papriky se smetanovou omáčkou,
plněná paprika ve smetanové omáčce,
cervene papriky plnene,
plněná červená paprika,
plněné pariky se smetanou,
jidla z paprik,
plněná paprika se smetanou,
chorvatské plněné papriky
Suroviny:
paprika čerstvá červená,
máslo,
slanina,
mrkev,
celer,
petržel,
cibule,
mouka hladká,
pepř,
sůl,
smetana,
ocet,
cukr,
maso mleté,
cibule,
vejce,
strouhanka,
pepř mletý,
sůl,
cibule
Komentáře (3)
S vděkem jsem přijal fotku a na ní vidno červené papriky. Totiž, doma v Česku jsme tradičně a bez přemýšlení vařili ze zelených paprik. Až v Americku jsme přešli na červené papriky, z prostého důvodu - mají slabší slupku a jsou snáz stravitelné.