Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí ragú s bílým vínem a žampiony

Hodnocení receptu je 4,9 (24×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 80 min Doba přípravy: 80 min

80 min (80 min příprava)

11. 3. 2012 13:26

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie7 445 kJ / 1 779 kcal
Bílkoviny140,25 g
Tuky96,84 g
Vláknina20,70 g
Cholesterol 429 mg
Sodík 604 mg
Sůl1,45 g
Sacharidy47,26 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj: Rytmus života - Nejchutnější recepty. Mírně upraveno.

Ač to podle fota nevypadá, je to moc dobré. Uvařte si to a přesvědčíte se na vlastní jazýček. Dobrou chuť.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

isindy isindy

11. 3. 2012 17:08

rebeka: příště k tobě jedu s kastrůlkem...ne s kastrůlkem...s trojkombinací...:-D:-D:yes:

eva hubova eva hubova

11. 3. 2012 16:59

Co dodat, jen:-p:-p:yes:

Colombo65 Colombo65

11. 3. 2012 16:56

No jo, mňam;-);-);-)

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

11. 3. 2012 16:28

Moc hezké, receptík i aranžmá, čteme koukám stejné časopísky, i receptíčky, vždycky večer zalehnu a čtu:-K:-K;-):-p:yes:

Merylas Merylas (moderátorka)

11. 3. 2012 16:20

Moc hezky vypadající jídlo:yes::-K

jarka skrobakova

11. 3. 2012 15:01

máš to moc hezké, bodík+:-p:-K:yes::yes:

1974andrea 1974andrea

11. 3. 2012 14:59

A to já zas hovězí ráda mám, nevím, co na tom vypadá nedobře;-), na mě se to tváří velmi dobře:-D:yes:

rebeka rebeka

11. 3. 2012 14:51

Pajaja: v poho.. je tam část mého já;-) v Brně bydlí syn:-)

Pajaja

11. 3. 2012 14:40

Bibinka: Jéééé, tak to jsem Rebi fakt "zasadila" do Brna a zab mě, nevím proč! :-O:-D:-S

magdalenka magdalenka

11. 3. 2012 14:22

:yes:

rebeka rebeka

11. 3. 2012 14:16

Zdenka1::-D:-D:-D no,toto zrovna nepatří mezi fotogenické pokrmy:-// barvy nic moc.. žádný výrazný prvek.. no, co už:-?:-D:-D ale dobré to je, to přiznávám;-) a děkuju:-K:-)

zizala: já hovězí taky moc nevařím, ne teda, že bych ho neměla ráda:-8 ( jako ostatně všechna jídla:-//:-8:-D), ale spíš mě odrazuje ta cena.. i když.. co je dnes levné, že jo;-):-?:-D
děkuji, že mě bereš na milost:-8:-D;-):-K

zizala zizala (moderátorka)

11. 3. 2012 14:07

Vypadá to (jak jinak) úžasně. Já teda hovězí moc nemusím, ale takhle dušené bych ho vzala na milost ;-):yes:

Zdenka1

11. 3. 2012 14:04

Prosím o opravení věty : "Ač to podle fota nevypadá, je to moc dobré". Právě podle fotky to vypadá, že to bude tuze dobré:yes::-p:-))

nofrona

11. 3. 2012 14:00

Jůů:-O krásná mňamka:yes::yes: +bod. U nás dnes na červeném;-);-):-D

Bibinka Bibinka

11. 3. 2012 13:57

Rebí, to ragů nemůže být jiné než dobré, vždyť je od tebe;-):-?:-p Dávám .3. bod:yes:
Že by tě Pajajka zasadila do Brna, místo do Valmezu:-D a nebo by jí v Brně nabídnul oběd synátor:-D

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: hovezi ragu na zampionech hovězí ragů hovězí na bílém víně hovězí ragů na houbách hovězí ragů se zeleninou hovězí maso na bílém víně recepty s bílým vínem hovězí maso s bílým vínem hovězí na houbách s vínem ragu se zampiony houbové ragú na víně hovězí na žampionech a bílém víně hovězí ragú s houbami recepty hovězí maso s bilym vinem hovězí ragu s testovinami ragú na bílém víně hovězí ragů na hruškách houbove ragu ze zampionu houbové ragú s bílým vínem hovězí loupana plec se zeleninovym ragu

Suroviny: žampióny, máslo, pepř mletý, sůl, smetana, kližka hovězí, mouka hladká, cibule, olej, víno bílé, šťáva citronová, bylinky

TopRecepty.cz

Hovězí ragú s bílým vínem a žampiony

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/1QDP