Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 532 kJ / 366 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,31 g |
Tuky | 22,40 g |
Vláknina | 6,10 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 5 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 32,79 g |
Postup přípravy
Smícháme víno, povidla, olej, sojovou omáčku, osolíme a přidáme prolisovaný česnek a nadrobno nakrájenou chilli papričku.
Zveřejněno 30. 8. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Maso v povidlové marinádě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VOl5
Moje poznámka
Maso v povidlové marinádě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VOl5
Nejnovější recepty
Grilované kuřecí à la šavarma
Přidáno před 36 minutami
Poháry s jogurtem a chia semínky
Přidáno před 1 hodinou
Omeleta ze zbylých knedlíků
Přidáno před 2 hodinami
Krkonošské fazole
Přidáno před 2 hodinami
Pikantní topinky s hlívou
Přidáno před 3 hodinami
Tortilla plněná špenátem
Přidáno před 3 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pomerančová bábovka (hrníčková)
Rabik před 43 minutami
Nadýchaná banánová buchta
Almato před 58 minutami
Vepřové plátky na kmíně s rýží
Veraap před 14 hodinami
Guláš z multifunkčního hrnce
Nora. před 17 hodinami
Babiččina koprová omáčka
Sefiragold před 18 hodinami
Knedlík houskový jednoduchý a rychlý
Sefiragold před 18 hodinami
Mřížkový koláč - osvědčený
hana.jenikovska před 19 hodinami
Drůběží v peřině
Dadka0 před 21 hodinami
Roláda z BeBe sušenek
natalietiserova6 před 21 hodinami
Pikantní fazolková polévka s bramborem a koprem
limosek 20. 5. 2025 07:23
Tématické fráze:
marináda na vepřové maso,
švestková marináda,
marináda z povidel,
povidlový dip,
maso na povidlech,
marináda na kuřecí maso pohlreich,
vepřové maso v marinádě,
vepřové na povidlech,
vepřové maso s povidly,
maso s povidlovou omáčkou,
vepřové povidla,
nakládaní masa na grilování,
vepřové maso na povidlech,
veprové s povidly,
marináda vepřové maso,
marináda ze švestkových povidel,
nakládání kančího masa,
marinada s povidel,
pečená povidla s medem,
marináda švestková
Suroviny:
maso vepřové,
povidla švestková,
víno bílé,
olej,
česnek,
chilli paprika čerstvá,
omáčka sojová,
sůl
Komentáře (5)