Postup přípravy
Krok 1: Papriku, rajčata bez semínek, ananas, jablko bez jádřince nakrájíme na kousky.
Krok 2: Napichujeme na jehlu střídavě s kousky ementálu.
Krok 3: Při grilování potíráme rozpuštěným máslem.
Zveřejněno 16. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jehla pro vegetariány
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/A6B
Moje poznámka
Jehla pro vegetariány
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/A6B
Nejnovější recepty
Pečené kuře na paprice
Přidáno před 26 minutami
Pomazánka z červené řepy
Přidáno před 18 hodinami
Kuřecí orzo
Přidáno 4. 9. 2025 06:01:01
Kuřecí nudličky se zeleninou a houbami
Přidáno 3. 9. 2025 21:18:50
Vepřové nudličky s lesními houbami
Přidáno 3. 9. 2025 21:14:53
Flíčky s lesními houbami
Přidáno 3. 9. 2025 21:10:59
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Helenské rohlíky
Tynaja před 44 minutami
Zeleninové lečo na zimu
janatka před 1 hodinou
Segedínský guláš
Kajkajak před 6 hodinami
Blesková šlehačková bábovka
Mistrova před 8 hodinami
Špaldový chléb rychlý, bez hnětení, v troubě
LucieZKoprivnice před 11 hodinami
Povidla pečená v troubě
Zuza1985 před 13 hodinami
Kedlubnová nebo květáková mléčná polévka
Kajkajak před 13 hodinami
Krůtí roštěná
Diviska87 před 13 hodinami
Rajčatový protlak
douver před 14 hodinami
Tématické fráze:
grilovani pro vegetariany,
vegetarianske grilovani recepty,
vegetarianske recepty na gril,
nejlepší vegetariánské recepty,
vegetariánské recepty pro začátečníky,
vegetariánské grilování,
recepty pomazánky z tofu pro vegetariány,
vegetariánské recepty,
grilovani vegetarian,
grilování vegetariáni,
vegetariánské recepty na grilovani,
vegetariánská jídla na gril,
vegetariánské chilli con carne,
recepty na vegetariánské grilování,
vegetarián gril,
grilování pro vegetáriány recepty,
vegetariánské jídlo na gril,
vegetarian grilování,
vegetariánské recepty grilování,
vaření pro vegetariány
Suroviny:
lusk paprikový,
rajče,
ananas,
jablko,
sýr ementál,
máslo
Komentáře (3)