Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 719 kJ / 2 084 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 162,22 g |
Tuky | 105,57 g |
Vláknina | 56,70 g |
Cholesterol | 350 mg |
Sodík | 2,82 g |
Sůl | 6,50 g |
Sacharidy | 108,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 11. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ražničí s marinádovou šťávou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LWOr
Moje poznámka
Ražničí s marinádovou šťávou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LWOr
Nejnovější recepty
Maďarská krkovička
Přidáno před 3 hodinami
Čočka s kysaným zelím a paprikami
Přidáno před 5 hodinami
Sýrové tousty se zeleninou
Přidáno před 5 hodinami
Šoulet s uzeným kuřecím stehýnkem
Přidáno před 5 hodinami
Tousty pana lesního
Přidáno před 5 hodinami
Plněné papriky s brynzou
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Banánové vafle
amaliesediv před 27 minutami
Pomazánka z cottage - výborná, zdravá a dietní
Lucie1001 před 45 minutami
Svíčková na smetaně
Toby. před 1 hodinou
Vepřové bylinkové špízy
E. J. K. před 1 hodinou
Zapečené noky s vepřovým masem v hořčičné omáčce
Ivana64 před 2 hodinami
Tvarohové koblížky
Hanka6677 před 3 hodinami
Vepřová krkovice na slanině a pórku
Aknytsirk před 3 hodinami
Vepřová panenka s omáčkou ze 7 pepřů a bylinek
DJanaDD před 4 hodinami
Osvěžující koláč s dvojitou porcí jogurtu
barypb před 4 hodinami
Hrníčkový ovocný koláč
Papucel před 4 hodinami
Tématické fráze:
ražnici naložené,
ražničí,
ražniči recept,
maso na ražničí,
naložené maso na ražničí,
recept ražniči,
naloženi masa na ražniči,
jak nalozit maso na ražniči,
nalozene raznici,
marináda na ražniči z kýty,
recept na ražničí,
ražniči na špejli do trouby,
moje ražniči,
ražniči z lososa,
recepty ražničí,
maso na raznici jak naložit,
přírodní ražniči,
naložit maso na ražniči,
smetanove brambory a ražnici,
dusene raznici
Suroviny:
kýta vepřová,
slanina anglická,
salám vysočina,
paprika čerstvá červená,
cibule,
rajče cherry,
víno hroznové,
máslo,
petrželka,
olej,
sůl,
česnek,
olej,
omáčka worcesterová,
protlak rajčatový,
citron
Komentáře (15)
To není banalita, to je kultura (anebo nekultura?).
Bibinko,věřím,že jste si pochutnali,mňam