Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 719 kJ / 2 084 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 162,22 g |
Tuky | 105,57 g |
Vláknina | 56,70 g |
Cholesterol | 350 mg |
Sodík | 2,82 g |
Sůl | 6,50 g |
Sacharidy | 108,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 11. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ražničí s marinádovou šťávou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LWOr
Moje poznámka
Ražničí s marinádovou šťávou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LWOr
Nejnovější recepty
Nejlahodnější sušené švestky
Přidáno před 1 hodinou
Buřtíkové plátečky s bramborem
Přidáno před 5 hodinami
Kuřecí minutka se sázenými vejci
Přidáno před 11 hodinami
Mořská štika v křupavé bylinkové krustě
Přidáno před 12 hodinami
Cibulové rizoto z papiňáku
Přidáno před 14 hodinami
Smažená cuketa se salámem
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Smetanová omáčka z cukety a kořenové zeleniny (bez mouky)
Kratule před 16 minutami
Mirabelkový sirup
Hanawagy před 45 minutami
Domácí langoše
Mummy46 před 50 minutami
Ovocné tvarohové knedlíky
Mummy46 před 51 minutami
Utopenci - nejlepší co známe
vela900 před 54 minutami
Čínské nudle s kuřecím masem
Tom_Krupa před 3 hodinami
Nejúžasnější buchty od babičky
Ryskova7 před 4 hodinami
Cuketové řezy se zakysanou smetanou
Veronikalll před 13 hodinami
Nádivka z cukety
Danna před 13 hodinami
Tvarohový koláč z bílé čokolády
JaniceKey před 14 hodinami
Tématické fráze:
ražnici naložené,
ražničí,
ražniči recept,
maso na ražničí,
naložené maso na ražničí,
recept ražniči,
naloženi masa na ražniči,
jak nalozit maso na ražniči,
nalozene raznici,
marináda na ražniči z kýty,
recept na ražničí,
ražniči na špejli do trouby,
moje ražniči,
ražniči z lososa,
recepty ražničí,
maso na raznici jak naložit,
přírodní ražniči,
naložit maso na ražniči,
smetanove brambory a ražnici,
dusene raznici
Suroviny:
kýta vepřová,
slanina anglická,
salám vysočina,
paprika čerstvá červená,
cibule,
rajče cherry,
víno hroznové,
máslo,
petrželka,
olej,
sůl,
česnek,
olej,
omáčka worcesterová,
protlak rajčatový,
citron
Komentáře (16)
To není banalita, to je kultura (anebo nekultura?).
Bibinko,věřím,že jste si pochutnali,mňam