Kapr Jakuba Krčína pro rožmberský stůl
Filety z kapra ovoněné slaninou se skvělou omáčkou z červeného vína vás překvapí svou chutí. Šalotka, česnek, sardelová pasta a žampiony dávají omáčce skvělou chuť. Pokud chcete vyzkoušet nový způsob úpravy kapra, tento se hodí i pro sváteční dny.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 469 kJ / 351 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 13,98 g |
Tuky | 3,31 g |
Vláknina | 19,92 g |
Cholesterol | 4 mg |
Sodík | 1,00 g |
Sůl | 2,40 g |
Sacharidy | 26,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 1. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kapr Jakuba Krčína pro rožmberský stůl
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5KqZ
Moje poznámka
Kapr Jakuba Krčína pro rožmberský stůl
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5KqZ
Nejnovější recepty
Polévka s ratatouille
Přidáno před 9 hodinami
Maso na špejli
Přidáno před 9 hodinami
Medová směs s adžikou
Přidáno před 9 hodinami
Kynuté rumové muffiny
Přidáno před 9 hodinami
Fenykl restovaný s cuketou a rajčátky
Přidáno před 11 hodinami
Polévka z červených paprik
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečená řepa s česnekem
vojfrancezska před 9 hodinami
Americké okurky
Ludmilka Sykorova před 9 hodinami
Kyselá polévka ze zelených fazolek
Kajkajak před 11 hodinami
Domácí kečup
zuzik8 před 11 hodinami
Plněné papriky
Cernousek před 11 hodinami
Topinka ala Mamka
Nikolina03 před 12 hodinami
Lečo - polotovar
Dagmardasa před 12 hodinami
Čínská "červená" polévka
Macca155 před 12 hodinami
Milouškovy oblíbené broskvové řezy
iveta.kroul před 13 hodinami
Ovocné knedlíky ze spařovaného těsta-jednoduché
Jitule_m před 13 hodinami
Tématické fráze:
kapr na pánvi,
kapr recept,
kapr recepty,
filety z kapra recept,
recept na kapra,
recepty z kapra,
kapr na pánvy,
recepty kapr na pánvi,
recepty na kapra,
rožumberský salat,
recept na kubu,
filet z kapra recept,
recepty kapr podle j. krčína,
príprava kapra,
jak udelat stul,
o kapru jakubovi,
recept kapr,
kaprna panvy,
kapr napánvy,
rozumberrsky kapr recepty
Suroviny:
filet z kapra,
slanina anglická,
sůl,
cibule šalotka,
česnek,
víno červené,
žampióny,
pasta sardelová,
mouka hladká,
máslo,
olej
Komentáře (11)