Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jehněčí ragú

Hodnocení receptu je 4,7 (7×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 90 min Doba tepelné úpravy: 90 min

90 min (90 min tepelná úprava)

9. 2. 2013 18:31

Suroviny pro 6

6

Nutriční hodnoty

Energie6 020 kJ / 1 439 kcal
Bílkoviny117,96 g
Tuky63,33 g
Vláknina24,64 g
Cholesterol 417 mg
Sodík 1,43 g
Sůl3,49 g
Sacharidy90,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Já jsem dělala trochu pikantnější /pepř/ a moc jsme si pochutnali.

Časy a množství masa je odhadem, nutno trošku upravit podle dispozic ...

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

lacoji

10. 8. 2016 11:12

moc dobrý.<3

hemriettas hemriettas

24. 4. 2016 12:32

Na mě tam bylo moc bujónu a Masoxu,dala jsem méně a moc nám chutnalo<3

lacoji

1. 3. 2016 20:06

je to delikatesa.:-))

pipre pipre

9. 2. 2013 20:49

:-p:yes::yes:

Iljusa Iljusa

9. 2. 2013 18:47

:-p;-):yes:

Colombo65 Colombo65

9. 2. 2013 18:45

... no mňam ;-);-);-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: jehněčí přední noha jehneci cina jehněčí nudličky jehnečí přední jehnečí recepty jehněčí ragů na víně ragů z jehněčího masa ragů z jehněčího jehněčí jehněčí kostky skopové ragú čína z jehněčího masa jehněčí přední recept připrava jehnečiho masa cina z jehneciho přední jehněčí jehneci noha jehněčíragu jehňečí recept recepty jehněčí

Suroviny: maso jehněčí, paprika čerstvá červená, rajče, cibule, česnek, sádlo vepřové, fazole, petrželka, paprika sušená sladká, sůl, pepř, kmín drcený, rozmarýn sušený, kečup sladký, bujón hovězí, bujón zeleninový, masox, mouka hladká, voda

TopRecepty.cz

Jehněčí ragú

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gXqZ