Polévka z hovězích oháněk Sop buntut
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 967 kJ / 1 665 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 97,40 g |
Tuky | 115,37 g |
Vláknina | 17,42 g |
Cholesterol | 677 mg |
Sodík | 480 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 54,14 g |
Postup přípravy
Krok 1: Vaříme oháňky dokud se nezačnou téměř oddělovat od kosti, v papiňáku je to minimálně 30 minut (podmínkou úspěchu je opravdu měkké maso).
Krok 2: Utřeme česnek, přidáme čerstvě mletý pepř, nastrouháme muškátový oříšek, osolíme, krátce opečeme na másle nebo oleji a přidáme k masu.
Krok 3: Přidáme hřebíček, skořici, kardamon, zázvor, mrkev, cibuli, čili papričku a brambory a uvaříme doměkka. Před koncem vaření přidáme koriandrovou nať a dle chuti přisladíme. Na talíři posypeme smaženou šalotkou.
Krok 4: Podáváme s miskou bílé rýže (nejlépe jasmínové), kterou můžeme lehce zvlhčit polévkou nebo si ji dle chuti přidáme do horké polévky na dohuštění. Maso se zpravidla jí až po snědení polévky a velmi chutná se sladkou sojovou omáčkou, která výborně doplní chuť měkkého hovězího. Jako příloha se přidávají pokrájená rajčata.
Zveřejněno 16. 3. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Polévka z hovězích oháněk Sop buntut
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vJXr
Moje poznámka
Polévka z hovězích oháněk Sop buntut
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vJXr
Nejnovější recepty
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno před 15 hodinami
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno před 15 hodinami
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno před 15 hodinami
Grilovaná uzená panenka s cibulovo-třešňovým chutney
Přidáno před 16 hodinami
Cuketové rolky plněné směsí masa, zeleniny a sýra
Přidáno před 16 hodinami
Dortíky s jahodami a rebarborou i pro začátečníky
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kedlubnové zelí
Merylas před 1 hodinou
Domácí rohlíky jako z pekárny
novakovajanna před 1 hodinou
Svěží smetanovo-bezinkový dort/řezy
pinonek před 17 hodinami
Jednoduchá bublanina
Helenecka 21 před 17 hodinami
Tvarohová jednoduchá bábovka
Jana.Vernerova před 19 hodinami
Jahodová buchta hrnková rychlá
Bigharvik před 21 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 21 hodinami
Pivní výpečky s bramborovými noky
trdlo před 21 hodinami
Ražniči v zapékací misce
Valis před 22 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky II
Jamca před 22 hodinami
Tématické fráze:
top šop,
hovězí ohánka vaření v v papiňáku,
polévka z hovězí oháňky,
polévka z oháňky,
top sop cz,
hovězí polévka v papiňáku,
ohanka v papinaku,
hřebíček a hovězí polévka,
gulášová polévka z hovězí oháňky,
hovězí polevka s ohanky v papinaku,
držková polévka z hovězí oháňky,
polévka z hovězí oháňky v papinaku,
recept na hovězí polévku s oháňky v papiňáku,
gulášová polévka z oháňky,
gulášová polévka z hovězich kosti a masa masa,
polévka y ohanky,
vyvar z hovězich kosti,
top šop sk,
top sop,cz,
hovězí vývar z ohaněk
Suroviny:
oháňka hovězí,
mrkev,
brambory,
koriandr,
cibule červená,
cibule šalotka,
máslo,
česnek,
pepř,
ořech muškátový,
chilli paprika čerstvá,
skořice,
koření hřebíček,
zázvor,
kardamom,
sůl,
cukr hnědý
Komentáře (3)