Kančí žebírka na víné a jalovci
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 10 003 kJ / 2 391 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 156,12 g |
Tuky | 156,32 g |
Vláknina | 17,08 g |
Cholesterol | 431 mg |
Sodík | 1,96 g |
Sůl | 4,77 g |
Sacharidy | 57,70 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Kdo nemá Pomalý hrnec, může připravit v troubě - nejlépe péct přikryté při nízké teplotě delší dobu.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
19. 3. 2013 11:32
19. 3. 2013 11:18
18. 3. 2013 11:03
17. 3. 2013 21:04
17. 3. 2013 21:03
17. 3. 2013 20:54
17. 3. 2013 20:28
Ivulinko, nikdy není pozdě začít
Rebi, yanullko -
Hani, až nějakého ulovíš, pošleš kousek žebírek ?
Andreo - tak to máš smůlu, měla jsem opravdu krásná, masitá, bohužel už měli poslední, jinak bych se zásobila víc
17. 3. 2013 19:32
17. 3. 2013 19:00
17. 3. 2013 18:43
17. 3. 2013 18:15
Parádní recept, foto.. prostě celé je to krása veliká
17. 3. 2013 17:49
17. 3. 2013 17:28
tejaja: na maso jsem natrefila v řeznictví a i za krásnou cenu. Hajnýho bych potřebovala Díky
17. 3. 2013 17:24
17. 3. 2013 16:59
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Krémová bramboračka podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 2 hodinami
Krémová míchaná vajíčka
Přidáno před 3 hodinami
Hovězí žebra s BBQ omáčkou
Přidáno před 16 hodinami
Kulajda podle Radka Davida
Přidáno před 16 hodinami
Červená řepa s fenyklem - salát
Přidáno před 17 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
Přidáno před 18 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Bulgur i jako příloha
Verounek uvařila před 11 minutami
Blesková polévka s vaječnou jíškou
Ryngle uvařila před 1 hodinou
Domácí langoše
Ryngle uvařila před 1 hodinou
Hovězí vývar s játrovými knedlíčky
Kattyy uvařila před 2 hodinami
Pečená marinovaná krůtí stehna
Dohnalova uvařila před 2 hodinami
Klasické české rohlíky
Hanci166 uvařila před 2 hodinami
Nejlepší stehna
jardas uvařil před 2 hodinami
Nudle s mákem
ctomala uvařila před 3 hodinami
Mrkvový dort
Princezna@Lada uvařil před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Kandované ovoce má ve svátečním pečivu významnou roli. V jakých pochoutkách nesmí chybět?
Hitem internetu je květákový steak s rajčaty a mozzarellou: Chutná skoro jako pizza, ale je mnohem zdravější
Kapie jsou oblíbené na zdobení pokrmů studené kuchyně. Používáme je především čerstvé, v pomazánkách je ocení i děti
Další recepty
Tématické fráze: kančí pečená žebra na víně jak pripravit kanci zebra kančí žebra na víně kančí žebra po myslivecku kančí žebírka kančí žebra kanci zebirka recept kančí žebra na zelenině grilovaná žebra z divočáka kančí na jalovci kančí žebra recept recept na kančí žebírka kančí žebra na červeném víně kančí žebírko kančí žebra na jalovci kančí po myslivecku kančí zebra recepty žebra na víně recepty zvěřina kančí žebra zebra z divocaka
Suroviny: kančí žebírka, víno bílé, jalovec, mrkev, celer, petržel, cibule, pyré rajčatové, slanina, vývar, koření na zvěřinu, mouka, cukr, máslo, olej, sůl
Kančí žebírka na víné a jalovci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AOJz
15 názorů