Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kančí plec na víně a zelenině v PH

Hodnocení receptu je 4,9 (19×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

7. 9. 2013 17:16

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie8 594 kJ / 2 054 kcal
Bílkoviny106,95 g
Tuky145,95 g
Vláknina13,99 g
Cholesterol 321 mg
Sodík 2,07 g
Sůl5,12 g
Sacharidy32,97 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

maris maris

24. 3. 2016 16:51

sarkap: děkuju, moc mě to těší:-)

sarkap sarkap

24. 3. 2016 16:40

Kance jsem koupila čerstvého, dle receptu jsem jej poprvé v životě vařila v pondělí a trochu jej pozměnila: místo PH jsem dusila v hrnci a místo bulvového celeru jsem dala řapíkatý a vynechala petržel. Když jsem viděla prázdné talíře a spokojený výraz na tvářích strávníků, nemohu jinak, než poslat bodík :o)

JanaDorazinova JanaDorazinova

11. 9. 2013 23:37

Maruško, kance sice nemám, ale hned bych si dala. Ty fotky s trochou přírody jsou neskutečné.:yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

9. 9. 2013 19:58

Maruško:-Omňááám:-p:yes::-K

rozmarynaH rozmarynaH

8. 9. 2013 21:07

Maris, krásné foto a chuť kančího masa je delikátní:-p:-p. Rozhodně bych si pochutnala:yes::yes:

zizala zizala (moderátorka)

8. 9. 2013 19:16

Vidím krásně naservírované jídlo a už vím, kdopak to spáchal :-) Máš to pěkné, Maruško, jako vždycky :yes: Kančí jsem dělala jen klasicky se šípkovou. Ale to Tvoje by mi určitě chutnalo taky :-p:-p

senky senky

8. 9. 2013 18:26

Kančí už nemám, ale snad se něco zase naskytne a pak budu moct tuto nádheru vyzkoušet:yes::yes: Fotka velmi jedlá:yes::yes::-K

maris maris

8. 9. 2013 17:26

Děkuju za krásné komentíky;-):-K

Nikina Nikina

8. 9. 2013 16:18

Krásný recept! :yes::-K Kančí nemám, takže můžu jen slintat :-D

Bahula Bahula

8. 9. 2013 14:21

Krásný recept :yes: Kančí ještě mám ;-):-K:-K:-K

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

8. 9. 2013 11:53

Nemamo ! :-p Ale uložím! Bodík pošlu a snad bude aspoň jedna plec a kýta do zimy!

hanes24

8. 9. 2013 00:13

Kančí nemaje, použiju sviňu domácí, myslím, že to půjde :yes::yes::yes:

hosta hosta

7. 9. 2013 22:45

Máš to krásné - já to k tobě vlastně nemám až tak daleko:-D:yes:

maris maris

7. 9. 2013 20:53

yanull: yanullko - jsi moc hodná, děkuju:-K. Na omáčníku je divoká husa, máš pravdu;-):yes:

yanull yanull

7. 9. 2013 20:48

maris: Maruško, to nevadí, hlavně, že s divočáky jsi přímo u zdroje ;-):yes: a ještě chválím ten omáčník, zřejmě s divokou husou, tedy pokud mne zrak nešálí, fakt perfektní, i to celé zátiší :yes::-K

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kančí na vině kanci plec kanci na zelenine kanec na víně kančí plec recepty kančí steaky na červeném víně kančí pečeně na víně kančí plecko recepty divocak na vine kančí na víně recepty kanec na zelenině a červeném víně kančí pečeně na zelenině kančí směs kančí se zeleninou kančí plec recept kanci plecko kančí plecko na víně recepty zvěřina kančí plec plec z divocaka kančí plec na červeném víně

Suroviny: plec kančí, slanina, mrkev, celer, petržel, cibule, víno červené, koření na divočinu, pepř, koření nové koření, bobkový list, jalovec, kompot brusinkový, tymián, máslo, mouka, vývar, sůl

TopRecepty.cz

Kančí plec na víně a zelenině v PH

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/1M3G