Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 594 kJ / 2 054 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 106,95 g | 
| Tuky | 145,95 g | 
| Vláknina | 13,99 g | 
| Cholesterol | 321 mg | 
| Sodík | 2,07 g | 
| Sůl | 5,12 g | 
| Sacharidy | 32,97 g | 
Postup přípravy
	Krok 1: Polovinu slaniny nakrájíme na tenké proužky a maso prošpikujeme. Posypeme ho jemně kořením na zvěřinu, nakrájenou zeleninou a druhou částí slaniny, pokrájenou na kostičky. Polovinu másla rozehřejeme a maso polijeme. Přidáme ostatní koření a necháme několik hodin odležet.
	Krok 2: Přilijeme víno, vývar a zapneme PH (použila jsem stupeň LOW a pomalila 8 hodin). Poslední hodinu přidáme  na zahuštění kuličky z másla smíchaného s moukou a dochutíme lžící brusinek.
	Krok 3: Maso vyjmeme a dáme stranou, z omáčky vyjmeme koření a rozmixujeme ji. Podáváme nejlépe s houskovým knedlíkem.
Zveřejněno 7. 9. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Kančí plec na víně a zelenině v PH
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1M3G
Moje poznámka
					
				
Kančí plec na víně a zelenině v PH
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1M3G
Nejnovější recepty
	
			
	
Grónský halibut s restovanou cuketou
Přidáno před 1 hodinou
	
			
	
Rychlé šlehačkové řezy
Přidáno před 2 hodinami
	
			
	
Špekové knedlíky se zelím
Přidáno před 3 hodinami
	
			
	
	
Silný základ na omáčky podle Petra Hajného
Přidáno před 6 hodinami
	
			
	
	
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 20 hodinami
	
			
	
Fleky se zelím
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
	
			
		
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
Dvojctihodné koláčky podle Josefa Maršálka
Massa před 2 hodinami
	
			
	
Rajská omáčka s masovými kuličkami a knedlíkem
klarence před 4 hodinami
	
			
	
Bramborová kuřecí polévka
chachar před 4 hodinami
	
			
	
	
Mrkváče
ZdenaUvizlova před 6 hodinami
	
			
	
Maso po Sečuánsku
Rudisek před 6 hodinami
	
			
	
	
Margotková kolečka
Miiichiii21 před 6 hodinami
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 16 hodinami
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 18 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 19 hodinami
	
			
	
Svačinové sendviče
Kajkajak před 19 hodinami
						Tématické fráze:
						
							kančí na vině, 
						
						
							kanci plec, 
						
						
							kanci na zelenine, 
						
						
							kanec na víně, 
						
						
							kančí plec recepty, 
						
						
							kančí steaky na červeném víně, 
						
						
							kančí pečeně na víně, 
						
						
							kančí plecko recepty, 
						
						
							divocak na vine, 
						
						
							kančí na víně recepty, 
						
						
							kanec na zelenině a červeném víně, 
						
						
							kančí pečeně na zelenině, 
						
						
							kančí směs, 
						
						
							kančí se zeleninou, 
						
						
							kančí plec recept, 
						
						
							kanci plecko, 
						
						
							kančí plecko na víně, 
						
						
							recepty zvěřina kančí plec, 
						
						
							plec z divocaka, 
						
						
							kančí plec na červeném víně
						
					
						Suroviny:
						
							plec kančí, 
						
						
							slanina, 
						
						
							mrkev, 
						
						
							celer, 
						
						
							petržel, 
						
						
							cibule, 
						
						
							víno červené, 
						
						
							koření na divočinu, 
						
						
							pepř, 
						
						
							koření nové koření, 
						
						
							bobkový list, 
						
						
							jalovec, 
						
						
							kompot brusinkový, 
						
						
							tymián, 
						
						
							máslo, 
						
						
							mouka, 
						
						
							vývar, 
						
						
							sůl
						
					
	
			
	
	
	
	
	
	
Komentáře (29)