Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 510 kJ / 839 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 21,82 g |
Tuky | 59,30 g |
Vláknina | 2,94 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 3,16 g |
Sůl | 7,42 g |
Sacharidy | 38,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 1. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuře po asijsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ADVO
Moje poznámka
Kuře po asijsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ADVO
Nejnovější recepty
Liptovská pomazánka
Přidáno před 59 minutami
Tagliatelle s čerstvými houbami a smetanou
Přidáno před 8 hodinami
Vánoční - Brněnské kytičky
Přidáno před 19 hodinami
Kuřecí čína se žampiony
Přidáno 15. 10. 2025 13:00:02
Domácí zelí s mrkví
Přidáno 15. 10. 2025 11:01:01
Dýňový chlebíček
Přidáno 15. 10. 2025 09:00:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ševcovský mls II.
redwinn před 36 minutami
Piškotový dort s tvarohem a jahodovým želé
Lunaskira před 36 minutami
Ledvinky na paprice
OK1AMF před 1 hodinou
Sýrovo - kuřecí placičky
Standa67 před 1 hodinou
Jednoduché věnečky z odpalovaného těsta
Veruli před 1 hodinou
Halali - zelenina na "svíčkovou" omáčku
Orbitka před 1 hodinou
Znojemská omáčka s vepřovým masem
Darwin před 3 hodinami
Pečené gnocchi se žampiony a cibulí
Jan Nemec před 3 hodinami
Dušené zelí s uzeným a cizrnou
Mirrika před 4 hodinami
Hrnková buchta (s čímkoliv)
Tunislav před 4 hodinami
Tématické fráze:
kure po hunansku,
kure po hunansku recept,
po hunansku,
recept kuře po hunansku,
kuřecí játra po asijsku,
kuřecí po hunansku,
jolana štěrbová,
maso po hunansku,
kuřecí po asijsku,
kuřecí po hunansku recept,
jatra po asijsku,
po hunansku recept,
recept po hunansku,
kuře pečene po asijsku,
játra po asijsku recept,
kureci maso po hunansku,
recepty kuře po hunansku,
recept na kuře hunanasku,
hunansku,
štěrbová jolana
Suroviny:
kuře,
vejce,
škrob,
omáčka sojová,
víno,
cukr,
pepř,
česnek,
olej,
koření indické,
sůl
Komentáře (3)