Domácí paštička
Jemnou chuť kuřecích jater doplní sladké, chuťově bohaté portské víno, česnek a tymián. Játra krátce restujeme a poté rozmixujeme spolu s máslem, smetanou a zbytkem portského vína.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 282 kJ / 1 979 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 87,99 g |
| Tuky | 170,56 g |
| Vláknina | 3,46 g |
| Cholesterol | 2,94 g |
| Sodík | 390 mg |
| Sůl | 0,98 g |
| Sacharidy | 22,15 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 10. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Domácí paštička
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZgJv
Moje poznámka
Domácí paštička
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZgJv
Nejnovější recepty
Těstoviny s kořeněnou dýní
Přidáno před 2 hodinami
Jablečné lívanečky podle Anety Vignerové
Přidáno před 3 hodinami
Kuřecí maso se žampiony a zeleninou na másle
Přidáno před 4 hodinami
Tři druhy knedlíků podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 4 hodinami
Bramboračka s hlívou ústřičnou
Přidáno před 5 hodinami
Krůtí na medu
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrníčkové knedlíky malinko jinak
Veronika235 před 21 minutami
Bílá zelňačka s koprem
Vlastik58 před 36 minutami
Čočková polévka s uzeninou
Merylas před 48 minutami
Hovězí nudličky na způsob japonského Hayashi raisu
gabrus před 53 minutami
Omáčka na špagety
ilonkakulisek před 57 minutami
Pěry z bramborového těsta
olivka před 58 minutami
Flíčky s hlávkovým zelím
Sahula před 1 hodinou
Fazolková omáčka
Ivyjg před 1 hodinou
Zelňačka z hlávkového zelí
Jack58 před 1 hodinou
Tématické fráze:
domácí paštikové koření,
koření na domácí paštiku,
jaké koření do domácí paštiky,
koření do paštiky,
koření na paštiku,
domácí paštička,
recepty na paštiku,
koření do domácí paštiky,
paštička z kuřecích jater,
recept na domaci pastiku,
domácí paštičky,
paštička,
recepty na domácí paštiku,
recept na domácí paštičky,
domácí koření do paštiky,
pasticka recept,
domací portské,
paštička paní domácí,
jak udelat jatrovou pastiku,
koření na poštiku
Suroviny:
játra kuřecí,
máslo,
smetana ke šlehání,
víno portské,
tymián,
sůl,
pepř mletý,
cibule,
olej olivový,
česnek,
koření,
sádlo
Komentáře (4)