Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Focaccia s rozmarýnem a černými olivami

Hodnocení receptu je 4,8 (17×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

28. 10. 2013 15:54

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie7 243 kJ / 1 731 kcal
Bílkoviny47,35 g
Tuky39,80 g
Vláknina15,50 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 6,46 g
Sůl16,00 g
Sacharidy288,14 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Inspirace časopisem Albert v kuchyni, převedeno pro použití domácí pekárny.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Bayta (moderátorka)

15. 2. 2024 21:15

Výborné a krásně nadýchané :-) Přidala jsem ještě šalvěj do těsta a mozzarellu a cherry rajčata na povrch.

senky senky

30. 10. 2013 08:41

Focacciu jsem ještě nedělala, ale jednou i na ni dojde:yes::yes:

Nikina Nikina

29. 10. 2013 18:49

Eli to je jistojistě ňamina! :yes::-K Focacciu jsem ještě nezkoušela, musím to napravit :-)

srettka

29. 10. 2013 15:31

Tý brďo, ty olivi vypadaj jak švestičky od hujera:-O Ale chlebík vypadá zajímavě. Olivy vydloubu manžílovi a já vymlasknu zbytek:-8:yes: zkusím, neb manželovi by jistě šmakovalo:-)

rozmarynaH rozmarynaH

29. 10. 2013 10:50

Tenhle italský "chlebík" mám moc ráda, dělám ho k hustým polévkám. Takže bych si hned dala:yes:

cathleen cathleen (moderátorka)

29. 10. 2013 09:07

Eliza: aha, díky! Neuměla jsem si představit, co pod tím myslíš :-D

Eliza Eliza

29. 10. 2013 09:05

cathleen: V časopise byl postup pro klasické kynutí, což mě nebaví a hlavně to moc neumím. Tak jsem suroviny dala tekuté - sypké do pečky. A místo sušeného droždí jsem použila čerstvé.
Moc všem děkuji za milé odezvy.:-K

cathleen cathleen (moderátorka)

29. 10. 2013 08:56

:yes: parádní! Eli, můžu se zeptat, jak (v čem) jsi recept upravovala pro pekárnu?

jarda Kadic jarda Kadic

28. 10. 2013 19:54

Já jsem vždy rád,když jsou v receptu dostupné suroviny.Domácí pekárnu nemaje,zkusím.uhňácat ručně.:-p

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

28. 10. 2013 19:43

Eli, připomíná mi to léto v plném proudu,vínko, rolky.. paráda, ale tu husu ještě chvíli necháme..:-p:-D:yes:

Damera

28. 10. 2013 18:48

Foccacia je vyborny recept, misto oliv platky rajcat,nebo papriku nebo ilek. Ja miluju jen s rozmarynem.:-K

jarka skrobakova

28. 10. 2013 18:36

Samé dobré ingredience jsou v tomto rcp. A s tzatziki a vůbec s tím vším jak píšeš Elčo to bude príma bašta. Ukládám si :yes::yes::-K:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p

Eliza Eliza

28. 10. 2013 18:28

Jani, je to možné:-), ona ta středomořská kuchyně se dost prolíná... My jsme k tomu včera večer měli řecké tzatziki a rolky z cukety se sušenými rajčaty. Se sklenkou bílého vína...skoro jako na dovolené...:yes:...takové letní chutě ;-), i když v našich krajích je už teď třeba začít přemýšlet o pěkně vypečené svatomartinské huse...:-D;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

28. 10. 2013 18:15

Já nevím, třeba se pletu, ale něco takového jsem jedla každé ráno v Egyptě:-p

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: foccacia s olivami foccacia s rozmarýnem foccacia recept focaccia s rajcaty focaccia bez kynutí focacia foccacia bez kynutí recept na foccacia focaccia recept albert recepty s černou solí foccacia s rajčaty foccacia fokaccia recepty s černými olivami foccacia s olivami recept focaccia z domáci pekarny focaccio domácí focaccia focaccia focacia s rajčaty

Suroviny: mouka hladká, olej olivový, voda, sůl, droždí čerstvé, olivy černé, sůl mořská, rozmarýn

TopRecepty.cz

Focaccia s rozmarýnem a černými olivami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/W15n