Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 416 kJ / 816 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 8,96 g |
| Tuky | 48,91 g |
| Vláknina | 11,79 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 38 mg |
| Sůl | 0,02 g |
| Sacharidy | 80,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 12. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zeleninový džuveč od babičky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0p8y
Moje poznámka
Zeleninový džuveč od babičky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0p8y
Nejnovější recepty
Cuketa na kari a česneku s nakládanou červenou paprikou
Přidáno před 17 hodinami
Belgické lanýže
Přidáno před 17 hodinami
Nejlepší plněné perníčky
Přidáno před 18 hodinami
Ořechové šuhajdy
Přidáno před 19 hodinami
Cottage pie - pečená kaše s masovou směsí
Přidáno před 20 hodinami
Vinná klobáska v kabátku
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlé ořechové řezy s kávovou šlehačkou
Andruse před 4 hodinami
Vepřová krkovice s bramborem v PH
Pavlina06 před 5 hodinami
Zdravý makový koláč
Janicee před 13 hodinami
Tradiční linecké cukroví
kamila.k před 15 hodinami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
vladhn před 15 hodinami
Čokoládové crinkles s bílým kabátkem
Pajafaja před 16 hodinami
Košíčky plněné ořechovou náplní
marhau před 16 hodinami
Tvarohová štola
[email protected] před 17 hodinami
Vanilkové rohlíčky
Libotovska před 18 hodinami
Koňakové košíčky
kvetka před 18 hodinami
Tématické fráze:
džuveč,
rizoto džuveč,
recept na džuveč,
džuveč rizoto,
jáhlový džuveč,
recept na vepřový džuveč,
recept na srbské rizoto,
recept srbské rizoto,
džuveč recepty,
druveč s tofu,
džuveč recept,
recepty od babičky,
džuveč tizoto,
džuveč bez protlaku,
ryzeto nebo džuveč,
zeleninovy džueč,
zeleninový guláš s červenými fazolemi,
zeleninový gžuveč,
džuveč s fazolemi,
rizeto džuvač
Suroviny:
rýže,
voda,
olej olivový,
sůl,
pepř,
koření orientální,
rajče,
cibule,
pórek,
paprika čerstvá žlutá,
paprika čerstvá červená,
lusky fazolové,
kukuřice,
hrášek,
lilek,
petrželka zelená
Komentáře (4)