Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 416 kJ / 816 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 8,96 g |
| Tuky | 48,91 g |
| Vláknina | 11,79 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 38 mg |
| Sůl | 0,02 g |
| Sacharidy | 80,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 12. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zeleninový džuveč od babičky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0p8y
Moje poznámka
Zeleninový džuveč od babičky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0p8y
Nejnovější recepty
Šťavnatí švábi
Přidáno před 8 hodinami
Těstoviny zapečené s brokolicí a šunkou
Přidáno před 11 hodinami
Kapustová polévka s houbami
Přidáno před 13 hodinami
Pomazánka z pečeného česneku a špetky parmazánu
Přidáno před 16 hodinami
Boloňská čočková omáčka
Přidáno před 17 hodinami
Domácí qurrito z HF
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sumec keříčkovec na kmínu
Kajkajak před 39 minutami
Dršťková polévka
Sahula před 1 hodinou
Dršťková polévka z jižní Moravy
Sahula před 1 hodinou
Kuřecí kousky v zakysané smetaně s česnekem
MarketaAn před 2 hodinami
Škvarkový koláč (placky)
Merylas před 4 hodinami
Indický Naan chléb
Vinka před 4 hodinami
Krupicová kaše
Roobass před 6 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Nanina před 7 hodinami
Pikantní zeleninovo-těstovinový salát
Jan Nemec před 7 hodinami
Kuře na kari s jablky
hajibuni před 7 hodinami
Tématické fráze:
džuveč,
rizoto džuveč,
recept na džuveč,
džuveč rizoto,
jáhlový džuveč,
recept na vepřový džuveč,
recept na srbské rizoto,
recept srbské rizoto,
džuveč recepty,
druveč s tofu,
džuveč recept,
recepty od babičky,
džuveč tizoto,
džuveč bez protlaku,
ryzeto nebo džuveč,
zeleninovy džueč,
zeleninový guláš s červenými fazolemi,
zeleninový gžuveč,
džuveč s fazolemi,
rizeto džuvač
Suroviny:
rýže,
voda,
olej olivový,
sůl,
pepř,
koření orientální,
rajče,
cibule,
pórek,
paprika čerstvá žlutá,
paprika čerstvá červená,
lusky fazolové,
kukuřice,
hrášek,
lilek,
petrželka zelená
Komentáře (4)